5 důvodů pro oživení firemní praxe digitálním kreslením

Jednoduché obrázky pro komunikaci se zákazníky a efektivní prezentace na poradách!cmarani pro podnikatele

1. 👁️ Maximalizujte pozornost s digitálním kreslením – čmáráním:
Začněte své porady nebo prezentace s jednoduchými digitálními kresbami. Za chodu v akci, taková kresba okamžitě přitahuje pozornost vašich posluchačů a dodává vaší prezentaci dynamiku.

2. 🗯️Efektivní komunikace se zákazníky:
Digitální kreslení nabízí skvělý způsob, jak komunikovat s vašimi zákazníky hned při jednání. Jednoduché obrázky mohou rychle a jasně vysvětlit složité koncepty nebo produkty, čímž zlepšíte jejich porozumění a zapamatovatelnost.

3. 📒Oživte firemní materiály:
Máte-li prezentace, dokumenty nebo brožury, které by mohly potřebovat nějaké „oživení“, digitální kreslení je tím pravým řešením.

4. 🗝️Flexibilita a interaktivita:
Na poradách můžete v reálném čase vytvářet obrázky, které podporují váš dialog s kolegy nebo zákazníky, čímž zlepšujete angažovanost a zapojení všech účastníků.

5.🎬 Tvořte ze zápisků vzdělávací videa a využijte je na webu nebo v prezentacích.

🤗 Jak začít s digitálním kreslením?

Zapomeňte na strach z nedokonalé kresby – digitální kreslení ve firemní praxi se nejedná o soutěž v uměleckých dovednostech, ale spíše o efektivní nástroj pro komunikaci a prezentaci. Využít lze jakýkoliv digitální program na kreslení.

5 důvodů na firemní komunikaci s digitálním kreslenímBuďte kreativní a nechte své nápady zažít skrze jednoduché, ale účinné obrázky!

Naučíme vás kreslit resp. čmárat v Procreate  (pouze pro iPady) nebo i v jakémkoliv jiném kreslícím programu individuální cestou. Můžete postupovat svým tempem díky videokurzu – Základní funkce v Procreate 🎨.

odrazka

Zveme vás na květnový webinář – 16.5.2024 v době 13:00 -17:00 hod.
s názvemJednoduché náčrtky pro podnikatele.

Cena: 2.400 Kč

Koupit

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/