Vizualizujte svůj úspěch

Zveme vás na nezapomenutelnou cestu barevného a kreativního plánování vašeho podnikání či osobního růstu. Připravte se na objevení vaší vnitřní síly pomocí kreativního kreslení.

Máme pro vás připraveno tři jedinečné techniky, které vám pomohou získat jasnost, energii a plánovat vaše cíle tak, jak jste je ještě nikdy neviděli. Vizualizujte si svůj úspěch

1. Myšlenková mapa s technikou sketchnotingu: S touto metodou budete schopni organizovat a vizualizovat své myšlenky a nápady způsobem, který je jednoduchý a snadno pochopitelný.

Hodí se pro výuku jazyků, motivaci a osobní rozvoj nebo pro projekty.

2. Kresba přítomnosti a budoucnosti: Prozkoumejte rozdíl mezi tím, kde jste nyní a kam chcete směřovat, prostřednictvím jednoduchých kreseb.

Hodí se pro uvědomění si, čeho chci dosáhnout v jakémkoliv oboru.

3. Energetický kotel: Objevte, jaké aktivity vám dodávají energii a které ji naopak odebírají, a naučte se kreativní způsoby, jak si ji udržet.

Hodí se, když polevujeme v cestě za svým cílem nebo když si potřebujeme uvědomit, že se rozčilujeme nad věcmi, na které nemáme vliv.

Vizualizujte si svůj cíl

Tento webinář Vizualizujte si svůj úspěch je určen:

– Konzultantům
– Podnikatelům
– Pedagogům, koučům a lektorům jazyků
– Každému, kdo touží po rozvoji kreativity a osobního růstu

Není třeba žádného uměleckého nadání, pouze jasného záměru a touhy po změně. Jak správně řekl Saul Steinberg: „Kreslení je způsob myšlení.“ Přidejte se k nám a objevte sílu kreativního myšlení.

Budete potřebovat papír a pastelky nebo fixy, ale samozřejmě můžete tvořit i digitálně.

Kdo vás provede webinářem?

profile pic 4

Vizualizujte si svůj úspěch

 

Vaši průvodkyní na tomto kresleném dobrodružství bude Zdenka, lektorka, koučka NLP a sketchnoterka, která má bohaté zkušenosti s výukou vizuální komunikace a koučováním.

S její pomocí se připravte na nezapomenutelný zážitek plný objevů a nových perspektiv.

Těšíme se na společné tvoření 24.5.24 na webináři!

Koupit

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/