CapCut – cesta k videím

V digitální éře, kde videa dominují online prostoru, se stává tvorba kvalitního obsahu více než jen chytrým trikem – je to nezbytností. Pokud jste někdy přemýšleli o tom, jak se stát mistrem v tvorbě videí – Reels nebo Shorts, nebo pokud jste již začátečníkem v tomto umění, měli byste dát pozor. Kreativita je firemní téma, ale teď se obracíme směrem k tvorbě vidím, které zaplavily sociální sítě.

CapCut: Nový hráč na poli videových editorů

Znáte tuto aplikaci na stříhání videí? Pokud ne, je na čase se s ním seznámit. CapCut je inovativní nástroj pro úpravu videa, který nabízí širokou škálu funkcí a možností, díky nimž můžete přeměnit své myšlenky a nápady do skutečně poutavých vizuálních příběhů. Navíc je i ve verzi zdarma pro mobil, stolní počítač i tablet.

CapCut konzultace 2 hodinyProč se věnovat tvorbě videí?

Videokomunikace je v dnešním světě klíčová. Ať už se jedná o marketingový obsah, vzdělávací materiály nebo osobní vlogy, videa mají schopnost oslovit, angažovat a zapamatovat si diváky. A s nástrojem jako CapCut se může každý stát tvůrcem kvalitního videa, ať už má jakoukoli úroveň zkušeností.

Začátek aneb jak začít stříhat videa

Pokud jste zvědaví, jak začít s CapCutem, nejlepším způsobem je jednoduše začít. Prozkoumejte různé funkce, experimentujte s efekty a objevujte nekonečné možnosti, jakými můžete svá videa vylepšit. Ať už jste začátečník nebo zkušený editor zdarma aplikace vám nabízí nástroje, které vám pomohou dosáhnout profesionálních výsledků.

7 tipů na bezplatné stránek pro videa

Chcete vytvořit videa, ale nechcete je natáčet nebo v nich být vidět nebo dokonce mluvit? Někdo je netočí, protože ho to nebaví nebo nechce v nich mluvit. Někdo neví, co točit. Ať už se chystáte nebo jste už začali, tak můj tip na stránky, kde najdete zdarma videa a můžete je využít. Je jedno, zda to bude reels, shorts nebo jiné video. Stačí si je stáhnout a vložit do nich své texty. Může to být první krok, jak začít. Určitě si ověřte podmínky jednotlivých webů před použitím.

👉 Pexels
👉 Canva
👉 Videvo
👉 Freepik
👉 Videezy
👉 Pixabay
👉 Mixkit

A to je jen začátek! Vytvářejte svá videa snadno a bez obav z toho, že budete mít svoji tvář ve videu. Později se osmělíte a začnete.

CapCut konzultace

Jak vytvářet videa na sociálních sítích.

Individuální výuka a růst

Nejlepší způsob, jak dosáhnout skvělých výsledků v tvorbě videí, je neustálý růst a vzdělávání. Existuje mnoho online kurzů, tutoriálů a komunit, které vám mohou pomoci zdokonalit se v tvorbě videí s CapCutem. Ať už se rozhodnete pro samostudium nebo pro vedenou výuku, důležité je neustále se zdokonalovat a hledat inspiraci.

Doporučujeme taky sledovat od 1.2.2024 nově založený profil na Instagramu: Zdenkamarketing, kde se můžete seznámit, o jaké tipy, návodz se bude jednat a hlavně učit a isnpirovat se.

Závěr:

Vstupte do světa videa s CapCutem a objevte svůj potenciál v tvorbě vizuálního obsahu. Ať už je vaším cílem zlepšit se v profesionální tvorbě videí nebo prostě sdílet své příběhy s světem, s CapCutem je cesta kreativity otevřena pro každého. Chcete se na něco zeptat? Napište na e-mail: info@edux.cz.

S CapCutem je tvorba videa snadná, zábavná a naplněná nekonečnými možnostmi. Tak co čekáte? Vstupte do světa videa a objevte svůj jedinečný hlas!

Konzultace o rozsahu 4 hodin (Google Meet – 4 x 1 hodina)

  • pro ty, co chtějí naučit stříhat videa a využívat různé efekty a filtry
  • seznámit se, jak pracovat se základními funkcemi
  • chtějí získat zpětnou vazbu na videa
  • naučit se recyklovat videa, plánovat je a šetřit si čas nad jejich tvorbou
  • chcete jít postupně po malých krocích a bez technické znalosti

Koupit

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/