Vánoční kreslicí výzvaZapojte se do 3 denní vánoční kreslicí výzvy od 22.11.2022 do 24.11.2022, která je ZDARMA.

Vánoční období je jednou stranu jedno z nejkrásnějších ročních období, ale přiznejme si – i hodně stresové a náročné na přípravy. Proto jsem si zvolila konec listopadu, kdy můžeme společně v klidu natrénovat ikonky a rozmyslet si, co si chceme připravit na Vánoce.

Přijďte načerpat nejenom nápady, inspiraci, ale i energii, která se vám může v prosinci hodit.

3denní bezplatná vánoční kreslicí výzva proběhne ve skupině na FB: Doodle aneb kreslíme siKaždý den bude mít jiné zaměření. Jednotlivé dny budou na sebe navazovat. Pokud se chcete zúčastnit pouze jednoho dne, tak je to možné. Stejně tak lze jednotlivé dny propojit až v závěru vytvoříte adventní kalendář.

Vánoční kreslicí výzva podle dnů:

  1. Kreslíme ikonky a bláznivé sněhuláky
  2. Trénujeme písmo, vzory a rámečky
  3. Adventní kalendář

Kreslicí vánoční výzvaCo se vám bude hodit na vánoční kreslení a tvoření?

  • pastelky, fixy, bílé gelové fixy
  • barevné papíry
  • vodové barvy

a další pomůcky, jako lepidlo, nůžky, lepící ozdobné pásky atd.

Co vás čeká za vánoční kreslicí výzvu?

3denní bezplatná vánoční doodle kreslicí výzva v uzavřené skupině na FB: Doodle aneb kreslíme si. Začínáme 22.11.2022 v 19 hodin. Zapojte se do vánoční kreslicí výzvy, jde o 3 dny, resp. 3 večery, kdy si vyzkoušíte , jak jednoduše kreslit. Není důležité umět kreslit, ale vědět, jak na to. Každý stream bude trvat hodinu, tj. do 20 hod.

1.) Vánoční kreslicí výzva na vás čeká v uzavřené skupině. Bude mít 3 dny a je ZDARMA pro nadšence doodlování a jednoduchého kreslení.

2.) Vánoční kreslicí výzva  se těší na aktivní zájemkyně, které budou mít chuť tvořit, ukazovat a sdílet své nápady a také diskutovat. Skupina je již otevřena, tak se hned po registraci na webu a následně můžete připojit do skupiny. 

3.) Cílem vánoční kreslicí výzvy je vyzkoušet si: jak vznikají jednoduché obrázky, v jakých formách existují a k čemu všemu je lze využít. Od tvoření jmenovek, cedulek, přání, pozdravů, adventního kalendáře až po vzory na balícím papíře. Výzva je ZDARMA.

5.) Pokud vás Vánoční DOODLE kreslicí výzva zaujme, můžete si zakoupit pracovní listy: vánoční ikonky, rámečky, vzory na adventní kalendáře a další podklady pro tvorbu pozdravů, materiálů k Vánocům atd.

6.) Vánoční kreslicí výzva bude spočívat v kombinaci:Vánoční kreslicí výzva

  • živého streamu pouze v uzavřené skupině DOODLE aneb kreslíme si (3 aktivní dny)
  • odkazů na videa, která jsou určena pouze pro členy skupiny DOODLE výzvy
  • možnosti si zakoupit pracovní listy k tvorbě vánočních materiálů (pozdravy, jmenovky, cedulky, adventní kalendář atd.)
  • motivační část za aktivitu ve skupině – odměna ve formě dárků

7.)  Po skončení vánoční kreslicí výzvy na vás čeká překvapení – host na rozhovor, párty po ukončení výzvy,  rekapitulace a překvapení na závěr.

Přidejte se do skupiny FB: Doodle aneb kreslíme si.

Zapojte se do kreslicí výzvy a dozvíte se: informace o připravovaných akcích, a nových workboocích. Řekněte o akci taky kamarádkám a přátelům.

Těším se na nové členky skupiny, nápady a výbornou atmosféru ve skupině. Nemůžete se už dočkat? Sledujte můj YouTube kanál? Jak nastartovat změnu.

 

Kreslicí doodle výzva - Šipka sketchnoting

Kreslicí výzva a další tipy na kreslení

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/