Jak dosáhnout vytouženého úspěchu v práci a v životě? Seznamte se s japonskou filozofii Kaizen.Deník vděčnosti

Jak ovládnout strach a obavy ze změny? Proč se nedaří uspět při změnách? Pokud patříte k těm, kdo nemají rádi radikální kroky, ale preferujete spíše pomalejší tempo, bude se vám druhé, aktualizované vydání líbit. Pochopíte, jak překonat strach, co způsobuje, že se nám nedaří uspět.

Dělejte malé kroky, řešte malé problémy, ať neprobudíte amygdalu

Znáte amygdalu? To bude v době změn vaše kamarádka. Pokud ji naštvete, začne vám ve změnách bránit. Nemá je totiž ráda, myslí si, že by vaše přátelství ovlivnily, proto je důležité ji neprobudit, neaktivovat. Pokud amygdala spustí alarm, změna se vám nepodaří.

Kaizen - chci změnu

Kaizen – chci změnu

Jak amygdalu přelstít?

Dělejte tak malé změny, kroky, které ve finále povedou k velkému skoku k vaši změně. Řešte malé krůčky, pokládejte si nepříliš zásadní otázky. Vše bude natolik malé a nenápadné, že jednoduše nelze selhat. Přiberte do své podpůrné party také kreativitu.

Je to velká pomocnice při změnách, pomůže vám ujasnit si plány, najít řešení a vizualizovat vaši změnu, budoucnost. Pomáhá vymýšlet otázky, které hýbou myšlením, pomáhají odkrývat nové možnosti. Pokud neumíte hned odpovědět, bude chvilku pracovat pro vás a za několik dnů vám nabídne odpověď.

Co najdete v e-booku: Kaizen – chci změnu?

Seznámíte se s technikami, které vám pomohou v hledání motivace, co chcete, tipy, jak toho dosáhnout, s tím, jak formulovat své cíle, s konkrétními kroky a záchrannými sítěmi v podobě kamarádů a podpory. Hrajte si a oslovujte své smysly hudbou, barevnou a optimistickou vizí, každodenními maličkostmi.

Tak co, pustíte se do změn? Využijte léto pro změny a začněte už teď.

Jedna reference na e-book: Kaizen chci změnu

Zdenku jsem poznala na vernisáži výstavy, kde pravidelně vystavuje společná kamarádka a tvořivá duše. Ten večer se ukázalo, že máme mnoho společného a tak započala naše spolupráce :) Vše, co Zdenka v e-booku Kaizen – chci změnu uvádí mohu jen vřele doporučit.

Ke všemu jsem docházela postupně a strávila tím roky hledání sama sebe, ale i investice do vzdělání nebyla zanedbatelná. Tohle je úžasná zkratka pro ty, kteří opravdu chtějí vyjít tím správným směrem k úspěchu, dobrodružství, novým začátkům, radosti, zodpovědnému žití a poznání sám sebe :)

Pokud jste připraveni vyjít z vlastního stínu, být režiséry svého vlastního životního příběhu, neváhejte a pusťte se do práce! Není to cesta snadná, je trním občas vysetá, nicméně ty růže, které objevíte stojí za tu námahu ….

Přeji mnoho zábavy při čtení i praktikování :) – Stanislava Křivánková alias Es Kari freelancer promotion lifestyle, health & beauty, education

E-book: Kaizen – chci změnu informace o něm
Formát a počet stránek:  55 stránek, PDF formát
Deník vděčnosti: 18 stránek
Projekt 365 otázek: 14 stránek

Chci Kaizen

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/