Kde odkoukat tipy a triky pro kreslení doodle artu v digitálním programu Procreate?

Kreslení doodle artu rukou prokládáte i tvorbou obrázků v oblíbeném programu Procreate? S programem právě začínáte, nebo hledáte jen tipy na efektivnější tvorbu, tak sledujte Youtube kanál – Jak nastartovat změnu.

Nápadů nikdy není dost. A ačkoliv můžete mít své techniky, není na škodu inspirovat se od podobně tvořících kolegů. Svoje tipy a triky dávám na svůj Youtube kanál – Jak nastartovat změnu. A vy?

Kreslící videa Youtube - Jak nastartovat změnu

Kreslící videa Youtube – Jak nastartovat změnu

Nebojte se inspirace od vedle a koukněte se na jejich tipy

Možná vás napadne: „přece nebudu kopírovat tvorbu někoho jiného…” o kopírování v tomto případě ale vůbec nejde. Samozřejmě, že bude úplně nejlepší, když si co nejdříve vytvoříte svůj vlastní styl, který se postupem času může zrodit i ve vaši značku.

K tomu vám může pomoct můj YouTube kanál i další doodle artisté, kteří se podobně jako teď vy inspirovali od jiných.

Procreate - základní funkce - seriál

Procreate – základní funkce – seriál

Právě přechod od tvorby doodle artu rukou na kreslení pomocí digitálního programu může být docela náročný. Navíc nemusíte mít pro kreslení a trénování tolik času, kolik byste potřebovali.

Proto jste tady můj  Youtube kanál – Jak nastartovat změnu, díky kterým můžete pochytit základy kreslení v programu Procreate, stejně jako se jen inspirovat.

Dejte si odběr a hned budete vědět, kdy vyšlo moje nové video. Těším se
na společné tvoření i ve skupině FB:Zizitom.

Zdenka

PS: Dejte si odběr na webu a hned budete vědět, co nového se připravuje

sipka EDUX sketchnoting

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/