Jak jednoduše kreslit postavičky – Zdenka Tomaidesová. Recenze.

Workbook Zdenky Tomaidesové Jak jednoduše kreslit postavičky volně navazuje na workbook Jak jednoduše na sketchnoting (od téže autorky). Je určen nejen těm, kteří mají se sketchnotingem již nějakou zkušenost, ale i úplným začátečníkům, kteří se o sketchnoting zajímají.

Co je to vlastně sketchnoting?3DC4CE73 BDB6 464B A255 99BB88F0EA70

Jedná se o způsob zapisování poznámek a myšlenek pomocí obrázků, symbolů, ikon v kombinaci s textem. Tato metoda zapisování vede k lepšímu zapamatování informací, zjednodušení zápisu poznámek a v neposlední řadě o zajímavé oživení (např. prezentace).

Nejedná se přitom o umění. Výhodou tedy je, že nemusíte umět kreslit. Vše je o tréninku, kreativitě a chuti tvořit.

Doporučuji vám, abyste si nejprve přečetli workbook Jak jednoduše na sketchnoting, který vás uvede do světa sketchnotingu.

Novinka workbook Jak jednoduše kreslit postavičky se zaměřuje na kreslení postaviček, figur. Naučí vás vše krok za krokem. Workbook je přehledně koncipován – od jednoduchého ke složitějšímu. Vše je jasně a přehledně vysvětlené a text je vždy doplněn dostatečným množstvím ukázek.

U každé kapitoly je vždy prostor k praktickému procvičování. Vše si tedy postupně budete zkoušet kreslit i sami. Tento workbook využijí lidé nejrůznějších profesí – učitelé, lektoři, kouči, manažeři, IT pracovníci atd. Je vhodný pro všechny věkové kategorie – jednoduché obrázky zvládnou nakreslit i děti.

Jak jednoduše kreslit postavičky - recenze

Jak jednoduše kreslit postavičky – recenze

Ráda bych se podělila i o svou vlastní zkušenost se sketchnotingem.

Jsem učitelka na 1. stupni ZŠ a před časem jsem se zúčastnila skvělého webináře paní Ing. Zdenky Tomaidesové Ovládněte sketchnoting. Byla to má první zkušenost s vizuálními zápisky. Po webináři jsem s nadšením začala využívat sketchnoting ve škole – baví to mě i děti.

Jak konkrétně sketchnoting využívám?

Např. tvořím přehledy učiva se spoustou obrázků a minimem textu (plakátky), mám hezky vyzdobenou tabuli (využívám rámečky, bubliny), tvořím dětem týdenní plán, při metodických hrách zaznamenávám pravidla na tabuli formou obrázků (jasné a přehledné). Sketchnoting lze využít i při tvorbě čtenářských deníků (zjednodušení pomocí obrázků, schémat atd.), projektů apod.

Věřím, že workbook splní vaše očekávání a že získané dovednosti uplatníte v osobním nebo profesním životě.
Mgr. Miluše Míčková

Ukázka – Jak jednoduše kreslit postavičky.

Máte zájem tvořit postavičky? Kupte si workbook v ceně: 299 Kč.

Chci workbook

 

Zůstaňme v kontaktu

procreate Šipka sketchnoting

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/