Deník vděčnosti – zapojte se do kreslicích výzev

Máte rádi kreslicí výzvy? Hledáte příležitosti, kde trénovat kresbu ikonek či vizuálních poznámek? Zapojte se do výzev, které probíhají na FB: Zizitom.

Deník vděčnosti - sketchnoting

Myslete na sebe – sketchnoting

Proběhlo jich už několik.

První výzva – cílem bylo naučit se vytvářet ikonky, jednoduché obrázky. Úkoly se stávaly postupně náročnějšími. Se zadáním byla i ukázka, jak na to.

Ukázka zadání - Deník vděčnosti - sketchnoting

Ukázka zadání – Deník vděčnosti – sketchnoting

Výzva trvala 21 dnů a vedla k tomu, aby se výtvarníci zdokonalovali a vypěstovali si kreslicí návyk. Zároveň měla podpořit ty, kteří rádi kreslí a myslí si, že ke kreslení potřebují umělecký talent.

Druhá výzva byla zaměřena na tvorbu vizuální abecedy, bylo možné ji tvořit i v cizím jazyce. Trochu jsme si to ulehčili a tvořili abecedu bez diakritiky. Abecedu lze taky zaměřit na firmu nebo na odborný předmět.

Třetí výzva byla zaměřena na barvy. Bylo možné kreslit cokoliv, ale bylo nutné dodržet čtyři barvy. Každý den byl tip na téma a ten buď účastníci využili, nebo ne.

Čtvrtá výzva byla zaměřena na oblast sketchnotingu a trénovali jsme rámečky, ikonky nebo vizuální poznámky skrze citáty, motta či veselé hlášky.

Pátá výzva byla zaměřena na propojení osobního rozvoje a nácviku vizuálních poznámek. Téma bylo Deník vděčnosti formou sketchnotingu.
V souhrnu šlo o 14denní výzvu. Deník vděčnosti se stane i součásti aktualizovaného vydání (r. 2022) e-booku: Kaizen chci změnu.

Výhodou výzev je možnost experimentovat, ti, kdo se zapojí, získávají zpětnou vazbu, získávají i tipy, jak na to, vzájemně si své práce ukazují, mají možnost se inspirovat jinými kresbami, připravují si i taháky, které je navedou. Kreslit můžete i digitálně v Procreate.

Chcete si výzvu vyzkoušet?

Milujete papír a pastelky, tak sledujte FB profil: Zizitom.

Druhou možností, jak získávat informace o tom, jaká výzva se připravuje, získat i  materiály zdarma, je dát odběr na webu www.edux.cz. Pod každou stránkou je přihlašovací formulář. E-maily budete dostávat jednou až dvakrát měsíčně. Odběr můžete kdykoli odhlásit.

Pridej se k odberu

Novinky z EDUXu

 Sdílejte informaci o výzvě

Zapojte se a dejte vědět i svým kamarádkám a kamarádům, kteří to
s kreslením mají podobně jako vy a já!

Jak jednoduše kreslit cvičebnice

Jak jednoduše kreslit cvičebnice

Pokud chcete tvořit sami z domova, zkuste můj videokurz Ovládněte sketchnoting, ve kterém jsem propojila 2 díly. Jde o videokurz a tak se vzdělávat můžete z domova.

Chcete si i s návodem kreslit sami?

Využijte můj workbook – Jak jednoduše kreslit. Vybrat si můžete z české nebo anglické verze. Má 60 stránek a je v PDF formátu.

Už teď se těším!

Vaše Zdenka

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/