Dejte své myšlenky, nápady a poznatky na papír

Zkuste to tentokrát jinak. Jak si rychle dělat poznámky? Jak představit nový prodejní nápad? Jak oživit své diáře jednoduchými ikonkami symbolizujícími úkoly? K tomu by se vám mohl hodit workbook – Jak jednoduše na sketchnoting čili na kreslené poznámky.

Jak jednoduše na sketchnoting

Jak jednoduše na sketchnoting – workbook

Na konci května vyšla kniha kreslila – Jak jednoduše na sketchnoting , kterou jsem napsala a ilustrovala.

Nyní mi začínají přicházet první reakce, jaké jsou vaše zkušenosti s knihou, přicházejí, jak jsem s ním pracuje. Je to kniha, která pomáhá kombinovat jednoduché kreslení a text. Ve škole jsme se učili psát a kreslit.

Co propojit psaní a kreslení? Tak vzniká sketchnoting aneb vizuální poznámky

Jde o kombinaci slov a jednoduchých obrázků a ikonek. Jelikož zdrojů v Čechách bylo málo, tak jsem využila své zkušenosti z workshopů, firemních tréninků i webinářů. Tak vznikla kniha. Nejde o kreslení není zapotřebí umělecký talent. Jde o zábavnou formu zápisu myšlenek z výuky, přednášek či různých setkání.

 „Studna mládí existuje, je to vaše mysl, vaše nadání, kreativita, kterou vnášíme do svého života a života lidí, které milujeme. Když se naučíme z tohoto zdroje čerpat, skutečně zvítězíme nad věkem.“ —  Sophia Loren

Jak jednoduše na---workbookyReference na knihu – Sketchnoting

První reakci mi napsala paní Jarmila Prokopová, Freelancer in cloud:

Nechat se Zdenkou inspirovat a vést ve sketchnotingu  byl skvělý výběr. Je živou, podporující inspirací. Její workbook „Jak na sketchnoting“ byl výborný tah! Doporučuji jej všem, kteří s malovanými poznámkami přešlapují na místě a rádi by naskočili na tuto kreativní vlnu. Také všem, kteří mají schopnost malovat a potřebují si zjednodušit spoustu svých chaotických životních témat, od pracovní porady přes učení slovíček až po banální nákupní seznamy.

A zaručeně pomůže těm, kteří si o sobě myslí, že by nikdy malovat nemohli. Pokud si poctivě projdou cvičení z workbooku, zjistí, že to není tak složité a že se nakonec ke svým poznámkám budou rádi vracet, a ještě raději je takto zaznamenávat.

Před lety jsem pomohla někomu vidět lépe své písmo. Vždy si myslel, že je ošklivé, dokud jsem mu neukázala typ písma Mistral. Také to Zdenka ve svém takřka 100stránkovém praktickém manuálu dokazuje. Všichni budeme mistry svého osobitého projevu.“

Koupit

Váháte?  Začněte s workbookem – Jak jednoduše kreslit a pak pokračujte s knihou o sketchnotingu

Napovědět vám může reference nebo chvíli sledujte FB: Zizitom a pak se rozhodněte. Začít můžete i s předskokanem knihu Jak jednoduše kreslit ve dvou jazykových verzích – české i anglické. Máte doplňující dotaz nebo chcete trénink pro své kolegy v týmu? Napište na e-mail: info@edux.cz.

Autorka kreseb i textů workbooků: Ing. Zdenka Tomaidesová – lektor, kouč NLP a sketchnoter

Pokud vás kreslení, čmárání a oblast kreativity zajímá, dejte si ODBĚR – Novinky z EDUXu.

Šipka sketchnoting - Novinky odběr z EDUXu

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/