Potřebujete si odpočinout? Chystáte oslavu pro partičku dětí? Chcete přijít na jiné myšlenky?

Zkuste doodle omalovánky. Jde o jednoduché kresby, obrázky. Doodle je v překladu bezmyšlenkovité čmárání a kreslení.  Díky inspiraci z přírody, různých stylů jsem nakreslila již druhou sadu – Doodle omalovánky 2 pro děti i dospělé a tato je věnovaná zvířatům, houbám a domečkům. Jelikož je léto, tak se najde i námět z cestování.

Zapojte děti a vymalujte stejný obrázek. Kreslit můžete i vy. Použít můžete pastelky, fixy nebo i vodovky. Můžete otestovat i šedivou fixu či tužku. Vytvořit jednobarevný obrázek. Pokud využijete vodové barvy, doporučuji gramáž papírů alespoň 150-180 gr.

Doodle omalovánky, sada č. 2 EDUX

Doodle omalovánky pro děti i dospělé , sada 2

Doodle obrázky můžete dát do rámečků a pověsit si je jako sadu do pokojíčku.

Vlastnosti:
Digitálně kreslené v Procreate – omalovánky formou doodle.
Formát PDF, lze si je vytisknout. Jde o fajn způsob, jak trénovat kreativitu, něco hezkého si vytvořit a společně i s dětmi relaxovat.

Sady doodle omalovánek najdete tady.

Novinky EDUX vlevoDoporučení: omalovánky můžete využit i jako dárek, využít pro společné kreslení při oslavách, ke Dni dětí či jako dárek k Vánocům. Experimentovat s barvami a tisknout obrázky můžete podle potřeby. Hotový výtvor je možné si zarámovat.

Pokud vás zajímá jaké nové omalovánky, webináře či workbooky chystáme, dejte si odběr NOVINEK z EDUXu. Chcete se naučit DOODLE? 

Dotazy: Zdenka Tomaidesová, e-mail: info@edux.cz.

Sada omalovánek 2 (motiv: zvířata, houby, příšerky, domečky). Formát: 7 PDF souborů

DOODLE

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/