Chcete si jednoduše kreslit do diáře?Recenze na workbook.

Potřebujete se trošku odreagovat a hledáte kreativní způsob odpočinku? Začněte s mým workbookem – Jak jednoduše kreslit. Vytvořila jsem dvě jazykové verze – Jak jednoduše kreslit, a to v české a anglické. Podělím se i o recenzi workbooku.

Českou verzi především pro ty, co mají chuť kreslit, ale neví, jak na to. Milují pastelky, ale pochybují o svém talentu. Recenze workbooku pomůže těm, co ani nemají umělecké ambice, ale chtějí své ikonky, obrázky použít do plánovacích diářů, na blog či se věnují osobnímu rozvoji a uplatní je při koučování či při komunikaci v týmu.

 recenze workbooku - Jak jednoduše kreslit-Anglickou verzi jsem vytvořila pro ty, co chtějí navíc trénovat cizí jazyk a zároveň procvičovat kreslení. Prostě 2 v jednom.

Recenze workbooku….

V květnu jme měla rozhovor ve skupině Sebevědomá a autentická žena s koučkou Danou Bílou o kreativitě. Dámy měli možnost mi pokládat otázky k tématu sketchnotingu a z nich jedna po vylosování obdržela můj workbook – Jak jednoduše kreslit a zvolila si – anglickou verzi.Recenze workbooku Jak jednoduše kreslit

Recenze workbooku od Petra Zmeškalová napsala poměrně rozsáhlou recenzi, která mi udělala radost a tak ji vkládám. Workbook je jakýsi předskokan mé knihy – Jak jednoduše na sketchnoting. Jde o nácvik kreslení ikonek a nastartování jiného způsobu přemýšlení.

Zvu vás na Facebook

Ve své facebookové skupině Zizitom dělám kreslící výzvy a na jednu z nich jsem  věnovala vítězce za vytrvalost českou verzi.

Recenze workbooku – Jak jednoduše kreslit Petra Nimui Zmeškalová

V Okně pro hosta jsem před nějakou dobou (7. 5.) vyhrála Workbook ke sketchnotingu od Zdena Tomaidesová – takovou 30ti denní ochutnávka toho, jak může práce s kreslením (a vizuálními poznámkami) vypadat. Mohla jsem si vybrat mezi českou a anglickou verzí a ráda jsem sáhla po té anglické!

Workbook je dobře připravený – kromě představení autorky je tam stručně popsané oč jde, co vás čeká a tipy, jak na to. Opravdu se vyplatí tenký fix, jakkoliv jsem si myslela, že versatilka bude nejlepší :-).

Byla jsem hodně zvědavá, jak mi tahle metoda, přístup, technika… sedne. Musím se přiznat, že jsem nikdy neměla opravdu klid na to, abych se mohla jedné kapitole nějak věnovat soustředěně a opravdu znát to je na konci workbooku, kde jsou už komplexnější úkoly. Není to žádná brnkačka, je to plnohodnotný záznam myšlenek, nápadů, vašeho osobního přístupu – i když třeba jen tvoříte bordury nebo emotikony. A co teprve návody! Je to prostě nový způsob myšlení, na který je třeba “přepnout”.

Závěrečné hodnocení workbooku:

Takže shrnuto podtrženo – je skvělé, že jsem si to zkusila a ověřila si, že to opravdu není jenom takové čmárání. Já to budu využívat, když nebudu se svými běžnými postupy vědět, kudy kam.

Nicméně – začít s touto technikou je díky workbooku snadné, jednoznačně to přinese nové náhledy na záznam myšlenek a naše pracovní možnosti a možná to někdo ocení jednoduše jen jako formu odreagování!

Pokud vás téma zajímá, tak workbook určitě doporučuji – u nás ostatně podobných věcí mnoho nenajdete a tenhle je připravený velmi kvalitně.

Jak kreslit postavicky EDUXTip na další workbooky:

Podívejte se se i na další workbooky jako Jak jednoduše na sketchnoting, e-book z oblasti osobního rozvoje Kaizen chci změnu či doodle omalovánky pro děti i dospělé. Nově vychází Jak jednoduše kreslit postavičky.

 Pomohla vám recenze workbooku?

Byla podrobná a precizní. Pokud se chcete pustit do vizuální komunikace, začněte s Jak jednoduše kreslit. Dejte si taky odběr NOVINEK, dozvíte se, co nového připravujeme.

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/