Začnete se změnou začněte hned!

S odstupem času píšu článek o vlivu našeho cestování na životní změnu. Kdybychom roztřeseným kolenům a obavám dávali asi před (rokem 2019-2020) příliš velký význam, nejspíš bych tento text nepsala z Maroka (4/2020), z Afriky a neměli bychom najeto téměř 30.000 kilometrů zeměmi, jako je Polsko, Litva, Lotyšsko, Estonsko, Finsko, Norsko, Švédsko, Dánsko, Německo nebo Španělsko.

začnete se změnou hned

Motivace pro práci i život – koučink

Kdybychom tehdy strčili hlavu do písku místo, abychom šli změně a našim snům naproti… zcela určitě bychom nebyli s našimi životy úplně spokojení. Mluvím i za Mika, který spolu se mnou a naším Méďou (náš obytný vůz) tvoří dobrodružný tým, co v obytném voze „vandruje” Evropou a teď od únoru i Afrikou, kde jsme nejenom cestovali, ale i prožili pandemii koronaviru a svůj pobyt si tak prodloužili o několik měsíců.

Velká zjištění na cestách i potvrzení toho, co už jsem tušila

Na cestách jsme prožili a každým dnem i nadále zažíváme mnoho nového a nevídaného. Sama za sebe jsem si potvrdila něco, co už jsem tušila ještě před tím, než jsme s realizací cesty začali – skutečnost, že čas je důležitá cenina a je potřeba k němu takhle přistupovat.

ebook kaizen chci zmenu 1To znamená nemarnit životem v nespokojeném stavu a vyzkoušet věci, kterých se třeba bojíte, ale po kterých toužíte. Přece vám váš život nebude diktovat strach ze změny!

I my jsme měli obavy a strach, ale překonali jsme ho, abychom mohli prožít naše sny. Nelitujeme, zážitky a poznávání, to je něco, co nás obohacuje. Zažili jsme vichřici Gloria! Dokonce jsme zůstali v Maroku v době koronavirové epidemie a zvládli jsme to!

Oblíbili jsme si životní minimalismus

Za nás je mnohem lepší tísnit se u vaření v mini kuchyňce na kolech, zato sníst uvařené jídlo pokaždé na jiném kousku světa. Jednou nám výhled zpestřuje moře, jindy je to pohled na horu či vodopád a to je na tom to skvělé! Situace, které jsme zažili překvapili i nás samotné, na druhou stranu, pokud bychom seděli doma nikdy bychom si znovu uvědomili, co všechno můžeme zvládnout. Jsem na nás fakt pyšná!!!

začnete se změnou hnedPomohu vám se změnou

Jsem ráda, že jako profesionální životní koučka (koučuji přes 7 let) mohu i o tak velkých životních změnách (kterou naše dobrodružství určitě je) mluvit z osobní zkušenosti.

Proto pokud máte obrovskou chuť do něčeho jít, ale strach a pochybnosti jsou stále těmi silnějšími protivníky, ozvěte se. Ráda vás na vaší osobní cestě podpořím… a že s cestou k životní změně mám jó pořádné zkušenosti! :) Specializuji se na dospělé klienty a využívám i vizuální moc koučování, takže si připravte pastelky.

Koučuji i ty, co se chtějí zlepšit ve vizuálním myšlení.

Formy: Skype,Google Meet či jiná platforma
Dotazy: info@edux.cz, Zdenka Tomaidesová – NLP kouč, sketchnoter nebo +420 723 916 559.

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/