Jak si získat pozornost i přesto, že si myslíte, že neumíte kreslit? Zkuste sketchnoting aneb vizuální poznámky

Neumíte kreslit- Proč prezentovat pomocí sketchnotingu

Fakta – Proč kreslit a prezentovat

Videokurz vizuálních poznámek vám otevře vrata nových možností!

Vím, jak málo stačí k tomu, abyste něco změnili k lepšímu. Sama jsem to zkusila. Neuměla jsem kreslit. Přesto jsem do ruky vzala blok a pastelky a začala jsem.

Co všechno se změnilo a co můžete změnit u sebe vy? Umíte nakreslit kolečko, šipku, vlnovku či srdíčko? Zahoďte myšlenku, že neumíte kreslit. Stačí poznat tipy a triky.

Nejste tam, kde byste právě chtěli být? Vašemu životu/podnikání něco chybí? Potřebujete nějak nápaditě prezentovat vaše návrhy? Hledáte něco, čím byste se zabavili, uklidnili? Začněte kreslit a uvidíte, že dosáhnete toho, čeho chcete. Ano i tak jednoduché to může být. Nehledejte za věcmi složitosti.

Zkuste se odvázat, odlišit a nechte jej provést kýžené změny! Stejně, jako se to stalo u mě.

Neumíte kreslit? Videokurz sketchnotingu vám ukáže cestu

Chci, abyste se v mém videokurzu – Ovládněte sketchnoting cítili nanejvýš dobře. Tréma a myšlenky typu, že NEUMÍTE KRESLIT jsou naprosto zbytečné. Žádný um totiž nepotřebujete. A pokud si myslíte, že kreslíte jako pětiletí… tak vám na to odpovím, že kurz je určen právě pro vás.

Neumíte kreslit zkuste štětce na sketchnoting

Razítkovací štětce – sketchnoting

Nejde jen o to ukázat si, jak se kreslí postavičky či textová pole. Chci, aby vám videokurz otevřel dveře k novým možnostem. Chci, aby vám to k něčemu bylo. Abyste objevili svůj potenciál a účast v kurzu prakticky využili ve vašem životě. Stejně, jako jsem Sketchnoting využila já. Hlavně v koučování při tvorbě vizí a při cestování – záznam zážitků, nových poznatků i co se mi líbilo v dané zemi.

Doporučujeme webináře, workbooky i razítkovací štětce Procreate:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/