Doodle art malůvky… váš společník v podnikání

Jak jsem se stala módní návrhářkou kabátků pro obytňáky

Doodle art - omalovánky pro děti doodle art

Plakáty – omalovánky pro děti – sada 1

Už jste o Doodle artu něco slyšeli? Říkáte si: „skvělý nástroj, ale já na kreslení nemám čas!”? A co nic nemalovat, nýbrž NECHAT SI NAMALOVAT? Co takhle doodle art malůvky coby polepy použít pro oživení vašich prostor, zasedacích místností, uvítacích koutků, kanceláří?

Vytvořila jsem i omalovánky, plakáty pro děti.

Doodle art na obytný vůzJak mít fůru pozornosti, jako náš vůz Méďa? Doodle art

Pokud chcete přitáhnout pozornost zákazníků, klientů nebo vašich zaměstnanců, nechte Doodle art malůvky, ať vám ji přitáhnou. Už jste viděli našeho Méďu? Když jsem obrázky malovala a následně jsme je na náš vůz lepili, věděli jsme, že se to bez reakcí neobejde. Ale co se dělo a stále děje ve skutečnosti… z toho jsme stále překvapeni a potěšeni. Náš Doodle art malůvkami polepený vůz Méďa budí pozornost, kudy jezdí.

Méďa slouží jako vkusný foto koutek pro selfíčka. Pro fotografie představuje skvělé pozadí. Méďa fascinuje a vyvolává údiv. Lidé se za vozem otáčejí, ukazují si na něj a samozřejmě se s ním fotí. O podobný rozruch se můžete ve vaší firmě postarat i vy.

Nevíte, zda je Doodle art pro vás? Koukneme se na to!

Hledáte způsob, jak se netradičně odlišit, jak zaujmout? Marně se snažíte vystihnout vaši podnikatelskou vizi, myšlenku? Stěny, auta, plakáty, lavičky… to vše lze polepit doodle art malůvkami, které vám vytvoříme podle představ. Nevíte, zda lze s doodle art malůvkami vymyslet něco pro vás, vaši firmu? Obraťte se na nás a podíváme se na to. Kontakt: Z.Tomaidesová, Ing. – e-mail: info@edux.cz.

Chcete si to sami vyzkoušet z pohodlí domova? Začněte s 10denní e-mailovým DOODLE kurzem

Jednoduché kreslení obrázků, ikonek a různých tvarů jako jsou šipky, ikonky, bannery, texty, rámečky či postavičky. Otevřete si e-mail z pohodlí domova a  tvoříte, kdy chcete. Z webinářů, které jsem vedla, a na základě oblíbených bodů svých workbooků jsem vytvořila jsem e-mailový  kurz.

Doodle kurz

 

 

 

Doodle kurz

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/