Kde si všude můžete přečíst o vizuální myšlení?

Skečnouting a vizuální poznámky si získávají velkou pozornost. Patří do vizuálního myšlení. Je to takové myšlení v obrázcích. Jednak u mladých, protože je to rychlejší způsob zapisování nové látky nebo i pro třídění vlastních myšlenek či nápadů a ve firmách jako lepší způsob, jak komunikovat uvnitř firmy nebo i v obchodě se zákazníkem.

Vizuální myšlení - své nápady si nakresleteVizuální myšlení si našlo svoji cestu i v marketingu či při prezentacích.

Je skvělou pomůckou lektorů i koučů. Firmy se předbíhají získat nové zaměstnance jedním způsobem, jak si je udržet je vítání či komunikace hodnot firmy. Postupně i konference ožívají ať už formou přímého zápisu na tabule – grafické záznamy přednášejících nebo při facilitacích firmy.

Máte chuť se více seznámit seznámit s vizuálním myšlením?Vizuální myšlení- Proč kreslit a prezentovat

Přikládám pár odkazů na moje články pro Kankry.cz a tipy na odbornou literaturu na téma vizuálního myšlení, sketchnotingu. Příležitost se je naučit je buď návštěvou workshopu pro veřejnost, firemního tréninku, či individuální on line konzultace. Chcete pracovat z pohodlí domova? Začněte s videokurzem. Jsou k němu studijní materiály a existuje uzavřená skupina na Fb: Sketchnoting aneb čmáráme si, do které vás zvu.

Kontakt: Ing. Zdenka Tomaidesová, e-mail: info@edux.cz nebo tel. č. 723 916 559.

Realizujeme například i tyto kurzy na zakázku:

Zaujalo vás  vizuální myšlení, tak další články:


Jak dát smysl vašim zápiskům
Jaké obrázky použít pro váš skečnouting?
Objevili jste už sketchnoting?
Jakou dát svým zápiskům strukturu?
Jak a kde využijete skečnouting?

Zůstaňme v kontaktu a DEJTE SI ODBĚR NOVINEK

Šipka sketchnoting - vizuální myšlení

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/