Krásné Vánoce…. úspěšné vykročení do dalšího roku!

Letí to neuvěřitelně rychle, poslední finální přípravy a Vánoce jsou tady. Dovolte mi poděkovat vám za vaši přízeň, za inspiraci a za to, že mě motivujete k tomu, abych pokračovala v naší společné práci.

Vánoce - workbookyJaký byl rok 2021?

Rok 2021 byl pro naši vzdělávací společnost zajímavý v tom, že jsme rozběhli webináře i workshopy vizuálního myšlení a sketchnotingu. Ať už jde o workshopy úvodní, kde účastníci chtějí vědět, o čem to je a zda se jim to může do budoucna hodit, či specializované, které začínají od ledna 2019 a jsou zaměřeny na jednotlivé profesní skupiny, jako jsou koučové, marketingoví pracovníci, vedoucí týmů či obchodníci, nebo pouze na nadšence, kteří chtějí nakopnout kreativitu.

Věřím, že rok 2019 bude hravý, kreativní a odvážný nejenom v osobním životě, ale i v tom pracovním. Že do svých porad, konzultací či komunikaci s klientem zkusíte vnést něco nového.

V průběhu roku budeme i nadále přinášet novinky a informace z této oblasti a budeme vám pomáhat k úspěchu v podnikání či ve vaší profesi.

Vánoce si užijte. Co pro vás připravujeme?

Příští rok se můžete těšit i na opět obnovené kurzy zaměřené na NLP, na pravidelné články a na naše kurzy. Připojte se také do naší nově založené facebookové skupiny, která je určena zájemcům o vizuální myšlení.Vánoce - vánoční přání

Jdeme na pár dnů odpočívat, načerpat novou energii a sejdeme se zase v lednu 2019 na připravovaných workshopech pro veřejnost či na firemních akcích.

Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků, hodně radosti a pohody, krásných chvilek s rodinou a přáteli. Do nového roku přejeme hodně vitality, nápadů, motivace a vytrvalosti, aby se vám splnily všechny sny a cíle!

Na shledanou v novém roce!

za vzdělávací společnost EDUX, s.r.o.

Zdenka Tomaidesová, Ing.

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/