Dokonalý sketchnoting potřebuje trénink a inspiraci

Skečnouting je hravý způsob tvorby poznámek, který můžete využít pro vaše podnikání. Naučíte-li se texty zdobit originálními obrázky, ohromíte tím vaše zákazníky, potěšíte klienty, dodáte vaší práci svěžest a odlišíte se od konkurence. Aby vám skečnouting/sketchnoting tohle všechno přinesl, potřebujete trénink a inspiraci. To znamená mimo jiné kreslit, kreslit, kreslit do té doby, než vám upadne ruka.

Slova a obrázky/sketchnotingPrvní vaše výtvory se vám nebudou líbit, to ale nevadí!

Možná jste i vy při sledování videí, kde dotyčný kreslí obrázky rychle a hezky, nervózní. „Proč vám to tak dobře nejde?”, ptáte se sami sebe. Na tohle vám dám jednoduchou a možná i nečekanou odpověď: PROTOŽE TEPRVE ZAČÍNÁTE!

Pokud jste se skečnoutingem teprve na začátku, nečekejte od sebe kdovíjak obdivuhodné výkony. Vše co potřebujete je čas, trpělivost, inspirace a trénink. Zkrátka a dobře kreslete a mačkejte papír s výtvorem tak dlouho, dokud vám to nezačne jít samo.

Nevzdávejte se a rozhodně nevěšte skečnouting na hřebík jen proto, že vaše první obrázky nevypadají k světu. Zároveň na sebe nebuďte tolik kritičtí a v oběhu ponechte i ty obrázky, které se vám líbí méně.

Kromě kreslení na papír, můžete využít i chytrou tužku a kreslící programy v počítači. Ušetří vám čas a poskytnou řadu jiných možností. Můžete věnovat i nějaké lekce kamarádovi, synovi, kolegovi jako vánoční dárek.

Chcete věnovat na Vánoce  dárkovou poukázku? Vyzkoušet individuální výuku či koučink?
Napište na e-mail: info@edux.cz nebo tel. č. +420 723 916 559.

Konzultace a koučink

Hoďte se do pohody a inspirujte se všude možně

Kromě kreslení stále dokola, se nezapomeňte inspirovat. Pro inspiraci nemusíte chodit daleko. YouTube kanál – Jak nastartovat změnu  nabízí řadu videí se skečnoutingem. Zajímavé informace můžete najít i v knihách. Koneckonců na obrázky, které začleníte do vaší zásoby, můžete natrefit takřka kdekoliv.

Pamatujte si tedy, že cvik a cit pro dokonalý sketchnoting/skečnouting nezískáte přes noc. Chce to trénovat, inspirovat se a popustit uzdu své fantazii.

Jak jednoduše...workbooky sketchnoting EDUX

Jak jednoduše…workbooky sketchnoting EDUX

DOPORUČUJEME:

Ovládněte sketchnoting – VIDEOKURZ

Workbook- Jak jednoduše kreslit v české a anglické verzi

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/