Začněte další rok jinak – ochutnávka Skype koučink i pro rok 2019.

Představte si, že byste to ke svému kouči měli mnohem blíže než dosud. Představte si, že by vám odpadlo zdlouhavé dojíždění přes celé město nebo ještě dál. Jen pomyslete na to, jaké by to bylo, kdybyste to ke svému kouči měli tak blízko, jak blízko byste měli svůj notebook nebo svůj pracovní stůl. Koučování přes Skype přináší do sebevzdělávání nový rozměr, tak ho objevte!

Skype koučink startovací energie do dalšího roku

Skype koučink přináší pohodlí domova, anonymitu i větší úspora času, flexibilita. Jednotlivé Skype koučovací sezení probíhají s dvoutýdenním odstupem většinou ve večerních hodinách. Jde o osobní koučink. Třeba jste zrovna v zahraničí nebo ze zdravotních důvodů nemůžete opustit bydliště. Moderní doba pozve kouče až k Vám domů.

Rozsah:                  4 hodiny koučink
/60-ti min. + 1 testovací hod.
Úvodní setkání:   30 – 45 minut – úvodní testovací  navíc
Cena:                       3.000
  konečná cena
Materiály:              skripta (cvičení, různé tipy, rady)
Bonus:                     Kaizen – chci změnu ebook v ceně 250 Kč.

Objednat SKYPE koučink:

Jak probíhá koučování přes SKYPE?
V průběhu přestávek dostáváte dobrovolné domácí úkoly ve formě článků, poslechů podcastů, prohlédnutí filmů či zpracování cvičení. Tyto pomůcky vám pomáhají zvýšit sebedůvěru a díky tomu posilovat vlastní motivace směrem ke změně.

Lednový Skype koučink zdarma vás vyvede z pochybností

Skype koučink obnáší všechno to, co klasické koučování. S tím rozdílem, že se odehrává přes Skype. Možná už teď docházíte ke kouči, ale je to pro vás časově nevýhodné. Možná jste o Skype koučinku slyšeli, ale nevíte, co obnáší. Kvůli těmto i dalším důvodům vám teď chci nabídnout řešení – výhodnější alternativu běžného koučování.

Oproti běžnému koučování, kde je potřeba fyzická přítomnost kouče i klienta, je Skype koučink pohodlnější, efektivnější a levnější. Je také mnohem více anonymnější (můžete si zvolit jen audio) a problémem pro něj není žádná vzdálenost. Podmínkou je internetové připojení a samozřejmě chuť se rozvíjet.

Dříve, než si Skype koučink zdarma objednáte, po vás něco chci

Možná si říkáte: „wow, nabídka zdarma, byla by škoda ji nevyužít“. A já říkám: „ano, to by teda byla!“. Ale ne jen kvůli toho, že je zdarma, ale protože máte možnost se dozvědět něco nového, vyřešit věc, která vás drží na jednom místě, zkusit něco jiného… A proto ještě před tím, než si Skype koučink zdarma objednáte, po vás něco chci.

Chci, abyste se zamysleli nad tím, jak necelou hodinku Skype koučinku zdarma se mnou využijete. Co chcete mít vyřešeno potom, co se naše spojení přeruší? Co se mnou chcete probrat? Jaké máte od Skype koučinku očekávání? Pokuste se je naplnit už v té hodince zdarma!

Skype koučikCo si od Skype koučinku zdarma slibuji já?

• Chci vám ukázat, že možnost on-line kouče existuje.
• Moc ráda bych, abyste si na výhody Skype koučinku zdarma přišli sami.
• Chtěla bych, abyste si už při hodině zdarma si uvědomili co vás brzdí v úspěchu.
• Témata: obavy z nástupu do nové práce, změna životního stylu, tréma při vystupování, posilování sebedůvěry, změna stravování, a podobně.

Nechcete zkusit koučování, kupte si e-book a seznámíte se s různými technikami z pohodlí domova. Změny a kroky dělejte pomalu a nakonec dosáhnete velkého osobního či pracovního úspěchu. E-book: Kaizen-chci změnu.

A nebo s lednovým Skype koučinkem otevřeli vrátka do budoucna – až nějaký problém v budoucnu nastane, budete vědět, kam jít pro pomoc. Tak pamatujte, že Skype koučink je tu pro vás.

A v lednu zcela zdarma na cca 40 minut!Skype koučink

Upozorněte na to i své kamarády, nebo ho věnujte své přítelkyni či manželce. Využijte příležitost, jak začít rok tak trochu jinak!

Co potřebujete pro zahájení Skype koučinku?

1.) Mít nainstalovaný SKYPE a propojit se se mnou EDUXCZ.
2.) Napsat mi e-mail: info@edux.cz a domluvit si termín a hodinu.
3.) Rozmyslet si, co chcete řešit nebo na co se chcete zeptat – třeba, jak to celé funguje.
4.) Připravit notes a propisku na poznámky.

E-book: Kaizen – chci změnu

Dotazy: Ing. Zdenka Tomaidesová, tel. č. 723 916 559.

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/