Jak zvládat různé životní situace podle video – návodu?n Jak zvládat různé životní situace? Podívejte se na Jak nastartovat změnu

Žijeme v době, v níž sehnat potřebné informace není žádný problém. Naštěstí. Odpovědi na otázky „Jak…” lze získat tak, že se buď někoho zeptáme, zajdeme si do knihovny, informačního centra nebo si je tak zvaně „vygooglíme”. Hádáte správně, že třetí způsob je ten nejoblíbenější. Kromě způsobu hledání odpovědi, lze řešit také formu, v níž se nám jí dostane. A tímto se dostávám k faktu, že více než písemná forma dnes frčí video-tipy a návody. Pojďte si je vyzkoušet!

Na jakou životní otázku jste si v poslední době hledali odpověď? Na jakou otázku jste si v poslední době, třeba na internetu, hledali odpověď? Jak si budovat sebedůvěru? Jak nastartovat změnu? Jak si udržet životní energii? Jak překonat trému a strach z mluvení? Jak nejrychleji usnout? Jak co nejlépe komunikovat s druhými? Nebo jste v rámci svého seberozvoje hledali tipy na motivační filmy a knihy? Ať tak či onak, určitě se vám odpovědi dostalo. Ale v jaké formě? Nebyli jste přehlcení? Unavení?

Opačným problémem dnešní doby je informační přehlcení. Zkrátka a dobře je informací hodně a chceme-li se dostat kloudné odpovědi, musíme je buď třídit nebo pořádně hledat. To může být únavné a vyčerpávající především u psaného a nepřehledně uspořádaného textu. Lepší možností, jak získat tipy, něco se naučit a dozvědět, jsou dnes videa nebo ještě lépe video-návody.

Důvody proč si vyzkoušet video-tipy?

Video- návody mají oproti písemného zpracování informací hned několik výhod.
• Nevyžadují tolik vaší pozornosti jako psaný text.
• Jsou většinou krátké a výstižné.
• Jsou udělané tak, aby jste získaly základní informace a nemuseli číst množství odborné literatury.
• Při jejich sledování můžete dělat jinou činnost – třeba se nasnídat, učesat se, vypít si kávu.
• Video-návody se snaží své diváky příliš nezatěžovat, ale poskytnou jim vše, co potřebují vědět.
• Sbližují diváka s moderátorem videa.
• Pouštět si je můžete před spaním nebo o přestávce v práci.
• V závislosti na tématu video-tipů mohou být tyto návody přímým nástrojem pro vaši změnu.

Naše první setkání si dáme u videa?

Spousta lidí napříč profesemi vedle své hlavní náplně práce propadla kouzlu video-návodů. Právě díky nim máte možnost se s danou osobou potkat, shlédnout její práci i styl komunikace. Důkazem toho je i můj Youtube kanál „Jak nastartovat změnu”, skrz který mě můžete lépe poznat.

To jestli vám budu sympatická, zda vám vyhovuje můj způsob práce a komunikace, mé pracovní techniky a nástroje si můžete ověřit ještě před tím, než se naživo potkáme třeba v rámci kurzu, který nabízím.

Hledáte inspiraci? Nevíte, jak nastartovat změnu? Zkuste pro začátek odebírat můj Youtube kanál nebo se zúčastněte některého kurzu či koučinku, který nabízím. Život je změna, žijte ji!

Doporučujeme kurzy:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/