Jak být o  rok a 365 otázek úspěšnější?

Co když vám řeknu… ještě lépe zeptám se vás, zda víte, že vás otázky mohou posunout dál? 365 otázek je poměrně dost, ale možná přikývnete, možná se zarazíte, nevím. Co ale vím s naprostou jistotou je fakt, že jsem si pro vás připravila PROJEKT 365 otázek. Na každý den v roce jednu.  Otázky budeme posílat měsíčně. Stihnete si na ně odpovědět? Kdo se ptá, ten se dozví.

Ukázka - Deník vděčnosti

Ukázka – Deník vděčnosti

V životě neustrne na jednom místě – 365 koučovacích otázek

Představte si, že si jdete vlastní cestou (životem). Najednou se před vámi objeví překážka a vy potřebujete „nápovědu”. Budete ji chtít formou otázky, nebo odpovědi?

Vyberete-li si odpověď, bude pro vás překonání překážky možná snazší a rychlejší. Zvolíte-li otázku, možná nepřekonáte překážku hned. Možná nepůjdete přímým směrem. Ale otevře se vám brána k novým možnostem – tisíce cestiček, po kterých se můžete vydat. Bude to většinou ale vaše vlastní cesta – ta nejsprávnější ze všech. 365 otázek vám připadá hodně, ale každý den jedna otázka k zamyšlení je málo. Tak, co se pustit do projektu? Součástí je i e-book: Kaizen – chci změnu a Deník vděčnosti.

365 otázek – jaké jsou?

365 koučovacích otázek

Kaizen – chci změnu, Deník vděčnosti a 365 koučovacích otázek

Jakých je mých 365 otázek pro vás? Všechny se točí kolem životních změn, úspěchu, motivace, inspirace. A ani jedna vás, v to doufám, nenechá v klidu. Cílem mého PROJEKT 365 otázek je nenásilnou formou vás přimět k tomu, abyste na sobě začali pracovat.

• Abyste konečně překonali svůj strach.
• Abyste už vykročili za změnou.
• Abyste si splnili svůj sen.
• Abyste zůstali v každodenním kontaktu se svými touhami a myšlenkami.
• Abyste žili spokojený život.
• Abyste se už konečně poddali vašemu kreativnějšímu já.
• Abyste byli se sebou sama spokojeni.
• Abyste v práci zazářili… oblastí, které můžete změnit k lepšímu je hodně.

projekt 365 otázek365 otázek – najdu k nim i odpovědi?
Až budete na 365 otázkách pracovat, možná k nim budete hledat i odpovědi. Ne, nezapomněla jsem je uveřejnit. Odpovědi jsou ve vás. Já vám k nim můžu dát maximálně spoustu nápověd a inspirace.

365 otázek – kde je najdu? 
365 otázek najdete podle jednotlivých měsíců. Zpracovávat je můžete podle vašeho volného času, chutě a možností. ZAČÍT můžete KDYKOLIV.

Kolik mě bude stát 365 otázek?
365 otázek vám z peněženky nevytáhne ani haléř. Jsou zcela zdarma. Stali se součásti e-booku: kaizen – chci změnu. Úplně stačí, když za ně zaplatíte tvrdou pílí, ochotou na sobě pracovat, nadšením pustit se do změny.

365 otázek – je práce s nimi náročná?

365 otázek by vás mělo inspirovat, povzbudit, motivovat a rozhýbat myšlenky:) Otázky zvládne každý. každý den – jedna otázka. Můžete si vést deník a odpovídat pomocí textu a obrázků. Kdyby vás nějaká otázka dodatečně napadla, budu ráda, když mi napíšete na info@edux.cz. Kreativitě se meze nekladou, takže otázky si můžete přeformulovat i tak, jak se vám bude hodit. Společně projekt doladíme.

365 otázek – projekt na celý rok. Na některé otázky můžete najít odpověď i na mém blogu CHCI ZMĚNU. Můžete začít s e-bookem Kaizen- chci změnu a otázky jsou součásti e-book a budou vás podporovat.

Koupit

Jsem zvědavá

Zdenka Tomaidesová, kouč a trenér NLP

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/