[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Chcete vědět, jak vyzrát na stres?[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Chcete vědět, jak vyzrát na stres? Představte si, že proti sobě máte nepřítele a to i přesto, že se snažíte s každým vycházet a udržovat si dobré styky. Je jím stres! A pokud tvrdíte, že jím netrpíte, buď se vám stres nějakým zázrakem vyhýbá anebo jej umíte dobře zvládnout. Naše rada na zvládání stresu? Nesedět v koutě a bojovat, a to všemi dostupnými prostředky. Nahromaděný stres vás totiž může stát zdraví!

Stres má všechny znaky nepřítelecviceni_zena

Stres, ač způsobený šťastnou událostí, vás může při dlouhodobém působení stát zdraví, víte to? V podstatě má všechny znaky nepřítele – ohrožuje vás a vy se mu buď budete muset postavit a nebo mu podlehnout. Pro co se rozhodnete? Možná si říkáte, ach jo, ale já bojovat neumím, nezvládám žádnou bojovou techniku, ani nejsem ranař od přírody…jen klid! Do ringu se zrovna stavět nemusíte!

Existují totiž zaručené techniky pro zvládání stresu – ať už ty rychlé, které můžete použít pohotovostně nebo ty dlouhodobé, na kterých je zapotřebí zapracovat. Jako prevenci můžete navštívit workshop – Prevence syndromu vyhoření – 23.11.2017.

Pro zvládnutí stresu můžete:
• zapracovat na změně životního postoje a myšlenek,
• použít různé relaxační techniky,
• naučit se hospodařit s časem,
• naučit se hospodařit s časem,
• individuálně pracovat na sobě ,
• se sebevzdělávat,
• absolvovat kurz, který vám stres pomůže zvládnout.

Na stres sami nestačíte? Běžte do kurzu!

Večer nemůžete usnout anebo se předčasně probouzíte? Trpíte bolestmi hlavy, celý den se zabýváte starostmi, snadno se unavíte, jste nesosmutna_zena_burn_outustředění? Máte neustálé obavy z vyhazovu z práce? Získali jste novou pracovní pozici a obáváte se, zda uspějete? Postihlo vás úmrtí v rodině? Čeká vás svatba někoho blízkého? Cítíte se neustále nebo často napjatí a nervózní? Jste podráždění, přecitlivělí a bez důvodu se rozpláčete? Stres se vymyká vaší kontrole? Jste jen krůček od syndromu vyhoření?

Jděte do některého z kurzů např. Prevence syndromu vyhoření, Zvládání stresu či Zvládání trémy při mluveném projevu. Můžete vyzkoušet i osobní koučování (příp. Skype koučink), kde se dozvíte, jak držet stres na uzdě.

Co Vám kurz přinese?
V kurzu Zvládání stresu při komunikaci na stres nebudete sami. Dozvíte se o nejrůznějších technikách, které na stres působí a naučíte se je používat – nejrůznější dechová cvičení, analýza stresu, metoda Kaizen, autosugesce, vizualizace…dozvíte se, odkud váš stres pochází, což je velmi důležité pro jeho postupné odbourávání. Na kurzu klidně můžete analyzovat váš minulý rok – byl plný stresu, a proto chcete změnu? Nebo byl naopak mnohem klidnější než rok aktuální? Právě díky malinkatému poohlédnutí můžete podniknout vhodné kroky a stresu se zbavit. Další variantou je workshop – Prevence proti syndromu vyhoření.

Jsou vaši zaměstnanci ve stresu?

Protože hlavní stresové situace nastávají především v práci a kumulují se na konci roku – kdy firmy rychle dodělávají všechny zakázky, aby do nového roku vykročily s čistým štítem, je dobré si tohle jako zaměstnavatel uvědomit a své zaměstnance podpořit správně zvoleným kurzem.

Kurz je vhodný především pro:
• pracovníky, kteří jsou neustále v kontaktu s klienty (zaměstnanci call centra, prodavači…),
• vzdělávací pracovníky,
• obchodníky,
• všechny zájemce, kteří touží po zásadní změně a chtějí svůj stres udržet pod kontrolou.

Konec roku je pro firmy (ale i pro jednotlivce) vždycky hektický…letos to ale může být jinak. Co takhle začít žít život bez stresu? Rádi připravíme i firemní trénink pro Vaše pracovníky. nemáte dostatečný počet zaměstnanců? Podívejte se na aktuální kurzy pro veřejnost.

Dotazy k přípravě tréninku:

Ing. Zdenka Tomaidesová, tel. č. 723 916 559 nebo napište na e-mail: tomaidesova@edux.cz.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/