Užijte si obchodování, jako si orel Eddie užil svůj let. Roztáhnul ruce a naznačoval let orla…tím si všechny získal. Diváci skandovali, skákali a radovali se za něj – jo úspěch, ten je nakažlivý! Tímto happy endem končí opravdový příběh orla Eddieho (legendárního skokana Velké Británie). Když se ale na film podíváte od začátku zjistíte, že to ani Eddie neměl jednoduché – plno překážek, spousta pádů, potřebná motivace. Tedy trní rostoucí na každé cestičce k úspěchu.

Nedaří se vám podnikat? Obchody nejdou tak, jak by měly? V první řadě shlédněte film, který může být šablonou pro váš vlastní úspěch…pak dělejte své vlastní chyby, mějte své vlastní pády a prozření. Následující body vám na cestě k obchodnímu úspěchu pomohou.

obchodování

1. Jděte kupředu a hledejte cesty
Ne všechno musí jít na první dobrou. Ani vaše podnikání! To však neznamená, že je načase to vzdát. Ani orel Eddie se nevzdával. Jestli shlédnete stejnojmenný film uvidíte, že než se z Eddieho stal vysněný olympionik, vyzkoušel řadu sportů. I vy můžete vyzkoušet více cest, než se na jisto vydáte po té správné.

2. Vštěpte si do hlavy inspirující myšlenku
Ať už motto nebo oblíbený citát, najděte si ho a inspirujte se jím pokaždé během vašeho podnikání. Najděte si knihu nebo film s někým, kdo vás inspiruje. I Eddieho oblíbená kniha o olympijských skokanech doprovázela všude, kam chodil.

3. Pochopte, že odhodlání je to nejdůležitější a pro svůj cíl si najděte pomocníka
Do cíle nemusíte dorazit sami, vezměte si pomocníka. Vždyť i filmový orel Eddie by úspěchu tak rychle nedosáhl, kdyby se neseznámil s přítelem – řidičem rolby, který byl kdysi uznávaným skokanem na lyžích. A samozřejmě bez odhodlání by se také daleko nedostal. Možná, že i vám k úspěchu chybí dobře míněná rada, kouč nebo absolvování kurzu.

4. Nevzdávejte se, opravdu ne!
Drsných a bolestivých „držkopádů“ si Eddie užil spoustu. Možná to také dobře znáte – banka vám nedá půjčku na rozjezd vaší nové kavárny, zisky nejsou takové, jaké jste si plánovali…to však není důvodem k tomu, abyste se vzdali. Hledejte nové cesty – čtěte inspirující knihy a dále se vzdělávejte, získejte více informací, nasbírejte nové síly,inspirujte se!

5. Neohlížejte se na odrazující názory druhých a neberte si je příliš k srdci
Ať si o vás kdokoliv myslí cokoliv, nemělo by vás to ve vašem úmyslu podnikat zastavit. I Eddie byl dlouhou dobu za šaška a naivku. A jak hezky doskákal do finále!

6. Samotná vášeň nestačí
Bylo by hloupé tvrdit, že k úspěchu potřebujete jen vášeň a zapálení. Samozřejmostí je také vědět, jak na to. Zjistěte si vše, co k vašemu podnikání potřebujete, nebojte se zeptat a dále se vzdělávat.

Videokurz Sketchnoting7. Buďte originální
Mával rukama a naznačoval let orla, diváci ho za to milovali. Stačila poznámka komentátora a rázem mu nikdo neřekl jinak než orel Eddie. I vy si vytvořte svou vlastní značku, s níž vám podnikání půjde lépe. Na závěr si zapamatujte, že nejdůležitější ze všeho je ÚSILÍ.

Doporučujeme kurzy:

Dotazy k firemním tréninkům:

Ing. Z. Tomaidesová, tel. č. + 420 723 916 559 nebo e-mail: info@edux.cz.

 

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/