Jak zvýšit prodej a nalákat zákazníky?

Jak zvýšit prodej a s lehkostí přesvědčovat o produktech či poskytovaných službách? Obchodníci! Jak jde prodej? Že by to mohlo být o pár prodaných produktů lepší? Tak to pro vás máme dobrou zprávu. Ke zlepšení vašeho prodeje je zapotřebí obléknout si úspěšnější oblek. Ten je šitý z úspěšné psychologie prodeje a z motivace. Ve vašem novém obleku vám to bude slušet.

100% úspěšnost neexistuje, zpětná vazba ano

Snažíte se být při prodeji úspěšní? Proč to děláte? Budete chtít být úspěšní i potom, když vám řekneme, že 100% úspěšnost neexistuje? Doufáme, že ano, protože lepší než 100% úspěšnost je zpětná vazba.

Když tu pocítíte, znamená to, že svou práci děláte dobře a ne jen proto, že musíte. Víte, že tím stylem, jak jste to udělali to nefunguje. Co takhle zkusit něco jiného? MOTIVACE.

Chybu hledejte ve vaší stávající psychologii úspěchu. Jak se vypořádat s neúspěchem, když se Vám nedaří? Pár poznatků z psychologie by se Vám mohlo hodit.

O úspěchu rozhoduje touha nikoliv schopnosti

Chcete opravdu být prodejcem? Nebo spíše musíte, protože potřebujete mít příjem? nebo je to o tom, že chcete, ale nevíte JAK? Změna postoje vám přinese úspěchy v podobě nových a stále vracejících se zákazníků a samozřejmě i v podobě více prodaných produktů.

Co můžete dělat špatně?

– třeba přenášíte svůj postoj (ten negativní) na zákazníky,
– možná při práci nevyužíváte typologii lidí,
– nevěříte ve firmu, ve které pracujete, a proto nejste dostatečně přesvědčiví,
– chybí vám vnitřní motivace (musíte nebo chcete?)
– neúspěch berte jako příležitost se zlepšit
– postrádáte sebedůvěru – možná cítíte, že se na profesi obchodníka zcela nehodíte, přesto ji chcete dělat
– mapujte a pamatujte si své úspěchy, můžete tak doplňovat ty další
– znázorněte pomocí sketchnotingu výhody a přínosy svého produktu a služby

Motivace zákazníky přináší

Pokud chcete prodávat, potřebujete se naučit i správně motivovat. Motivace je polovinou vašeho úspěšného prodeje. Kurz pro posílení sebevědomí obchodníka vám ukáže, jak být dostatečně přesvědčivý a přitom sám sebou. Pro koho je určen? Pro vás obchodníci! Ať už začínáte nebo v oboru pracujete už dlouho, vždy můžete udělat něco navíc. Zejména pokud svou profesi milujete a setkávání s lidmi vás naplňuje.
Prodej stagnuje?

Je čas nahodit úspěšnější oblek. Váš prodej stagnuje?

Pokud chcete i nadále nosit status obchodníka, se zákazníky si vřele potřásat rukou a nabízet jim to nejlepší, co vaše firma má, budete s tím muset něco udělat. Pro začátek můžete navštívit náš trénink na posílení sebevědomí obchodníka, který vám přinese mnoho nových poznatků.Obchodníci, tak jak jde prodej?

Chcete pomoct s motivaci v týmu?

Zavolejte na tel. č. +420 723 916 559 nebo napište na e-mail: info@edux.cz. realizujeme konzultace, koučování i firemní tréninky.

Doporučujeme kurzy:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/