Také si někdy připadáte, jakoby vám ukradli koloběžku? Také si někdy připadáte, jakoby vám ukradli koloběžku? V tom případě se pojďme na chvíli proměnit v legendárního Sherlocka Holmese, pro něhož žádný, ač sebezapeklitější případ, nebyl problém. Třeba naše stopy povedou až ke kreativitě.

Víte, že kreativita může být vaším hlavním pracovním nástrojem?

Stalo se to někdy v době, kdy skončilo vaše dětství a vy jste se přes dospívání pomaloučku přehoupli do dospělosti? Zatímco jste si dříve v poklidu jezdili na koloběžce, teď musíte chodit pěšky? Zatímco jste dříve řešili všechno hrou a vtipem, dnes vám nezbývá nic jiného,  než si suše odpracovat to své? Kam zmizely všechny ty barvičky? Kdy život přestal být hrou? Kam se poděla ona kreativita? Že zůstala jen vyvoleným a talentovaným a u těch ostatních se vypařila jako pára nad hrncem?

Dovolte, abych vás opravila! Kreativita není vrozený talent, nýbrž způsob myšlení.

Komu může být kreativita k prospěchu?

Využít ji může vedoucí pracovník, obchodník, trenér či operátor. Co z toho vyplývá? Potřebujete se odlišit? Třeba to, že není „pozdě bycha honiti“. Vždyť kreativita se i teď může stát vaším hlavním pracovním nástrojem či pomůckou pro podporu změn v osobním životě. Je vaší ztracenou koloběžkou, se kterou bude vaše cesta životem o něco snazší.  Stačí ji jen vytáhnout z půdy plné pavučin a prachu.

Jak jednoduše na sketchnotingChcete, aby byla vaše práce hrou?

Přijďte na setkání „Večer se Zdenkou“ dne 16.2.2017. Máte chuť přijít? Napište mi e-mail: info@edux.cz. Jak z kreativity „vymačkat úspěch“? Stejně jako se Maková panenka v pohádce neobešla bez motýla Emanuela nebo jako Bob nedal bez Bobka ani ránu,  vy neuděláte krok bez kreativity, pokud se s ní naučíte zacházet. Přitom pro to, abyste se naučili myslet kreativně,  nepotřebujete sahat po příručce pro začátečníky.

Vždyť kreativita byla v každém z nás. Kam se vytratila? Nebo mi chcete tvrdit, že jste nikdy nemalovali zvířátka v jiných barvách, než doopravdy jsou? Nikdy se vaše postel neproměnila v potápějící se koráb? Nikdy jste se příběhem pohádek nenechali unést? Chcete vnést kreativitu i do vašeho podniku?

Oživte stereotypní pracovní postupy

Zorganizujte firemní trénink! Hráli jsme si předtím, hrajeme si i teď! Dobrou zprávou pro všechny dospělé je, že hrát si můžeme i teď. Třeba i na pracovišti, třeba i v padesáti! Přesto, že si budeme hrát, uděláme velký kus práce a podstoupíme změnu. A to všechno díky kreativitě.

Proto ať už preferujete jízdu na koloběžce nebo ne, zvu vás všechny na:

• Večer se Zdenkou 16.2.2017 od 18:30 hod.

Další setkání se mnou a s úžasnými hosty, tentokrát na téma KREATIVITA.
Kdy? 16.2.2017  v 18:30 hod.
Kde? Cafe Martin, Praha 8
Potvrzení účasti zde nebo zašlete e-mail: info@edux.cz.

• Trénink Kreativity pro obchodníky, trenéry a vedoucí pracovníky
Možnost objednání kurzu – pro jedince i početnější skupiny lidí, vhodné pro firmy! Pravidelně sledujte naši nabídku kurzů a mějte úspěch pod kontrolou! Těším se na vás a do té doby se mějte jak jinak než kreativně,

Vaše Zdenka Tomaidesová – trenér, kouč NLP, moderátorka podcastu úspěšných

Doporučujeme kurzy:

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/