Chyťte svůj rituál za pačesy!. Rok se s rokem sešel a mnozí z nás jsou připraveni přivítat rok 2017 v mnohem úspěšnějším rytmu. Ať už v Novém roce hodláte pokračovat v tom, co jste předchozí rok započali nebo chcete vyzkoušet něco zcela nového, pomoct vám v tom mohou rituály. Divili byste se, co rituály dokážou!

Myšlenková mapa - videokurzNový rok ve znamení velkého úklidu

Velký úklid v domácnosti máte možná za sebou. Možná si ale toužíte uklidit i „v hlavě“. Na velký psychický úklid nejsou zapotřebí úklidové prostředky, nýbrž techniky, které vypulírujou, opráší, vyklidí a vyluxují vše, co vám brání v posunu vpřed. Pod tlustou vrstvou emocionálního prachu se skrývá úspěch, tak chcete ho najít?

Rituál jako hlavní úklidová technika

Rituál neznamená jen sednout si s rodinou ke Štědrovečerní večeři nebo si před podáním sportky „poplivat“ ruce. Rituály toho mají v sobě mnohem více.

• Pomáhají se zbavit omezujících přesvědčení, aby vzniknul prostor pro nové možnosti.
• Vždy u nich platí pravidlo: záměr + energie + rituál.
• Potřebujete k nim čas a rekvizity např. verš, pohyb – tanec, věc – talisman, obrázek. • Rozhodnutí, s čím se chcete rozloučit (které sdělíte nahlas). Například: „zbavuji se mého přesvědčení ohledně mé nízké sebedůvěry, peněz“ atd..
• K rituálům patří i něco, co neděláte běžně… zpívejte, dejte vzkaz do láhve a pošlete řekou…
• Pozor! U rituálu nejde vždy jen o rozloučení, může jí to symbolicky o přivolání něčeho.

Večery se Zdenkou 19.1.2017

Přijďte na Večer se Zdenkou“ 12.1.2017. Pozvánka na setkání pro ty, co se chtějí zbavit „symbolicky“ nepotřebných aktivit, které nás obírají o kapacitu a energii pro nové možnosti rozvoje. Seznámíte se Vás s kotvou s pomůckou pro emočně napjaté situace a s dalšími skvělými lidmi.

Co Vám setkání přinese?Sebekoučování s pomocníkem

Poznání, že občas se věnujeme aktivitám, které postupem času ztratily smysl, nadešel čas se posunout dál a začít se učit něco nového. Společné „veřejné rozloučení“ přispěje k ulehčení rozloučení a zároveň zjistíte, že i ostatní zažívají něco podobného.

Kdy? 12.1.2017 v 18:30 hod.
Kde? V kavárně Café Martin, Sokolovská 75 186 00 Praha
Do kdy potvrdit účast? 9.1.2017
Vstupné: 150 Kč na místě a přihláška

 Dotazy: Ing. Zdenka Tomaidesová tel.č. 723 916 559.

Nehodí se Vám čas? Tak přijďte na některý z našich workshopů pro veřejnost.

DOPORUČUJI:  Zvlášť doporučuji „Cesta k úspěchu16.2.2017 jako celodenní workshop.

 

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/