Může konzultace popostrčit vaše podnikání k úspěchu? Jak uskutečnit osobní sny? K úspěšnému podnikání někdy stačí jen dobře míněná rada. Čím více je těchto rad, tím blíže jste k úspěchu. Pokud jste majiteli malých a středních podniků a krom paní účetní nemáte odborníky na obchod, personalistiku a marketing, využít můžete konzultaci, která vám cenné rady k podnikání naservíruje na stříbrném podnose.

Konzultace řešená na míru potřebám vaší firmy bude nutričním pokrmem pro vaši až dosud hladovějící podnikovou strategii.  I malé farmaceutické firmě může konzultace přinést úspěch. Ne všechny malé a střední podniky si mohou dovolit odborníky na obchod, personalistiku a marketing, kteří by průběžně pracovali na podnikové strategii jejich firmy. To však ještě neznamená, že musí stát v ústraní velkých firem, které je běžně v týmu mají.

I malá farmaceutická firma může mít dobře vymyšlenou podnikovou strategii, aniž by nějak výrazně zatížila svůj finanční rozpočet. Postačí k tomu konzultace, která ji popostrčí směrem k úspěchu.

Jak konzultace probíhá?Digitální kreslení Procreate individuál

Zavolejte a domluvte si schůzku, můžeme se sejít a společně promluvit, s čím Vám můžeme pomoci na tel. č. 723 916 559 nebo e-mail: info@edux.cz. Pokud chcete posunout vaše podnikání na vyšší úroveň, můžete využít konzultaci, která vám se vším pomůže. Ve vaší firmě například chcete:

– tvorba firemní prezentace (sketchnoting – vizuální komunikace)
digitální kreslení Procreate (prezentace, ikonky na weby, tvorba studijních materiálů, umění)
– zvýšit úspěšnost prodeje např. v maloobchodní síti
– zlepšení obchodní komunikace pomocí vizuální komunikace
– naučit se vytvářet systém rozvoje zaměstnanců např. v prodeji, telefonické komunikaci,
– vytvářet akce podle přebývajícího zboží (akce pro zákazníky pro sezóny),
– nastavit si hodnoty firmy a komunikovat je směrem k podřízeným,
– motivovat lidi na základě znalosti typologie.

Vizuální prezentace firmy - sketchnoting

Ukázka vizuální prezentace Zdenka Tomaidesová

Pro jaké obory jsou konzultace vhodné?

A proto, ať už vlastníte butik, malou optiku, e-shop s kosmetikou, obchůdek s domácími potřebami nebo jinak podnikáte, můžete využít konzultaci, která pozvedne vaše podnikání nejen na výnosovou úroveň.

Konzultace začíná stanovením priorit k řešení. To znamená, že se hledá problém – kámen úrazu, kvůli kterému firma stagnuje. Zde máte přehled témat, které se formou konzultace ve firmě mohou řešit.

– budování věrnostních programů pro stávající klienty,
– tipy pro výběr  a udržení nových zaměstnanců,
– bonusový program pro zaměstnance,
– stres a jeho zvládání – vlny v podnikání…
– prevence syndromu vyhoření
– podpora a rozvoj kreativity/skečnouting nový trend – vizuální poznámky v komunikaci se zákazníkem

Jaký je přínos konzultace?

Po konzultaci se vaše firma vymaní z období stagnace a začne vzkvétat. Koučování a konzultaci lze kombinovat. Využít můžete i Skype koučink a nebo Skype konzultaci. Pomáhají firmě se rychleji nastartovat. Proč? Konečně využijete celý potenciál vašeho podniku. Naučíte se řešit problémy uvnitř vaší firmy a skvěle vystupovat navenek. Poznáte, že nemusíte vlastnit velký podnik, abyste úspěšně podnikali. Někde stačí změnit málo, jinde je toho více. Vždy však platí, že i v malém podniku lze rozjet „velký byznys“!

Tak máte zájem o konzultaci v kombinaci s koučováním pro majitele malé a střední společnosti? Zavolejte na tel.č. +420 723 916 559 nebo napište na e-mail: info@edux.cz.

Doporučujeme kurzy:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/