[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Odložte sluchátka, chci Vás poznat osobně! Pro fanoušky podcastových audio – rozhovorů[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Zdravím všechny posluchače Zdenčina pokecu – audio rozhovory s úspěšnými lidmi i ty, kteří se k poslechu ještě nedostali. Setkáváte se se mnou pravidelně formou podcastů/audio rozhovorů? Posloucháte Zdenčin pokec a pak jste  více-méně k zastižení jen se logo-zdencinpokecsluchátky v uších?

V tu chvíli se mnou a mými hosty usedáte ke kávě, kterou však připravíte jen pro sebe, zvete mě na oběd zrovna v době, když pláčete nad cibulí a nebo si se mnou domlouváte schůzku tehdy, když sekáte trávník, je to tak?

S Karolinou Tomascovou pak vybíráte správnou podprsenku o přestávce v práci , s Petrem Hirschem jste na cestě dlouhé 16 000 kilometrů, když zrovna sedíte ve vlaku a  s Vinylovou královnou  při běhu posloucháte gramodesku?

Teď je čas sluchátka odložit! Chci se s vámi  i s hostem Marii Zemanovou setkat osobně! Vylosujte si knihu nebo tričko, setkejte se naživo s mými hosty.

Kdy? 25. 10. 2016
Jak často? Měsíčně od 18-21 hodin.
Kde? V kavárně Art -n – coffee,  pasáž České národní banky, Na příkopě 24, 110 00 Praha 1
Termín pro přihlášení: 20.10.2016, přihláška
Vstupné:  100 Kč s platbou na místě.

Kdo bude prvním hostem z podcastu úspěšných?

marie_zemanovaMarie Zemanová – host z podcastu #20. Pozvánka a možnost přihlásit se na akci.O něco o Marii. Je to velmi optimistická žena se smyslem pro humor a v podcastu úspěšných nám prozrazuje, jak přišla k nápadu vytvořit projekt „Jedno velké ucho“.

Marie Zemanová podniká na volné noze, dříve pracovala jako novinářka a zkušenosti z této práce využívá i pro svou aktuální práci. Pracuje jako poradce osobního rozvoje a naslouchá lidem. Více o tom, jak zajímavý projekt funguje a kdo službu využívá se dozvíte v podcastu.

Jak Marie Zemanová ve Zdenčině pokecu uvádí, nápad vytvořit projekt přišel zcela přirozeně, protože ji vždy bavilo naslouchat a pozorovat. Jednak sama toužila po změně profese a navíc, jak se jí zhoršoval zrak, tak hledala jiný způsob uplatnění a obživy.

Co je na programu?

Neformální osobní setkání, na kterém společně otevřeme box úspěchu, zjistíme, že strach nemá zas až tak velká kukadla, zameteme si cestičku ke změně, zkrátka a dobře pokecáme tak, jak jste v mém pokecu (podcastu – mluvené slovo) zvyklí. V první části povídání o podcastech, hostech a technikách, které využívám v trénerské či koučovací praxi a pak můžete klást otázky Marii.

A co na závěr setkpriání?

Seznámíte se s novými lidmi, rozhodně se zasmějete a získáte pro sebe inspiraci:) Neformální setkání a třeba si i něco odnesete domů:) Tak  máte čas, nevíte co s načatým večerem? Odložte sluchátka, chtěla bych Vás poznat osobně! Potvrďte účast do 20.10.2016.

Kdo bude prosincovým hostem?

Ještě dodnes vzpomínáte na francouzský přízvuk, kterým nás upoutal francouzský komik a spisovatel v češtině – Stéphane Poignant? Stéphane přijal pozvání na posezení v uvolněné atmosféře přijali, co vy?

Jste zvědaví do čeho jdete? Poslechněte si náš společný rozhovor se Stéphane Poignantspisovatel a stand-up komik, a to 1.12.2016 v 18:30 hod.  Přihlásit se můžete  do 28.11.2016.

Zdenka Tomaidesová, trenérka, koučka a moderátorka Zdenčin pokec – podcast úspěšných

Dotazy: info@zdencinpokec.cz nebo tel. č. +420 723 916 559.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/