Cestovat, pracovat a žít aneb manuál, jak vytvořit nový životní styl. Nechodí do práce tak jako ostatní, přednost dají spíše cestování a větší volnosti, přesto mají svůj stálý příjem. Řeč je o digitálních nomádech, kteří svůj jiný život žijí dnešní uspěchané době navzdory. Tento styl života Zdenka Tomaidesová dopodrobna rozebírá v e-booku  Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv, na který se dneska zaměříme. Rozhovor vedla Andrea Nováková.

 

Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv. EbookJak žít naplno a pracovat odkudkoliv. Ebookdigitalni nomad ebook 2017 – kopie1. Co vás přivedlo na nápad sepsat e-book – Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv?
Čas, který běží neuvěřitelným tempem. Stárneme a místo si život užít, trávíme ho na trati krysích závodů. Přitom je na nás, jak budeme svůj život žít. Jedna z možností je život digitálního nomáda.

2. Co si máme pod tímto pojmem představit?
Cílem digitálních nomádů je méně vlastnit, více žít a cestovat. To znamená, že se raději uskromní, ale zato cestují, žijí v jiných zemích, mají více volnosti.

3. Kdy digitální nomádi pracují?
Během svých cest. Důležitá je pro ně možnost pracovat na dálku i připojení k internetu.

4. Je digitální nomád samotář, případně single? Cestovat s rodinou asi moc nejde, ne?
Digitální nomád nemusí být samotář a už vůbec ne single. V dalším mém projektu s názvem Zdenčin pokec, kde zpovídám hosty, jsem měla pána, který tímto způsobem žije s celou svou rodinou. Jmenuje se Víťa Válka a v karavanu s manželkou a s dětmi objíždí zajímavá místa. Naopak příkladem samotáře na cestách vám může být Matouš Vinš, který spolu s kamarádem napsal knihu s názvem – Travel Bible, která je jakýmsi průvodcem a rádcem pro cestovatele.

5. Komu byste e-book – Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv doporučila?
Všem, kteří touží po změně, ale váhají. Lidem, kteří chtějí svůj čas strávit smysluplně. Digitálním nomádům začátečníkům i těm již více rozkoukaným.

 

6. Co čtenářům přinese přečtení e-book?
E-book Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv může sloužit jako návod a motivace pro změnu na tento způsob života. Těm, kteří o změně uvažují, ale váhají může přinést důvody, proč do toho jít. E-book přináší na 95 stránkách i užitečné tipy a návody, například kde hledat ubytování, jak si srovnat životní náklady a podobně. Je tedy velmi praktický a využitelný. Ukázky vybraných stránek z knihy a

Objednávka  e-book: „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“ v ceně  297,- Kč.

Dotazy ke knize či zájem o konzultaci po přečtení e-booku na tel. č. +420 723 916 559 nebo e-mail: tomaidesova@edux.cz.

Doporučujeme kurzy:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/