[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Zdobí váš dekolt řetízek asertivity?[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Asertivita – nezbytný doplněk každé úspěšné ženy?  Kdyby se dala asertivita smísit se zlatem, stříbrem nebo s chirurgickou ocelí, nejspíš by všechny ženské dekolty dnes zdobil řetízek asertivity. Sice vám nezaručíme,  že takový řetízek někde seženete, ale co jistě víme je fakt, že se dá asertivita naučit!

Co je asertivita?zena_cestovani

Haló, úspěšná ženo! Víte, co je asertivita? Asertivita je jednou z komunikačních dovedností, která vás naučí, jak situaci řešit v klidu a s rozmyslem. Naučí vás říkat NE bez pocitu viny, naučí vás prosazovat svůj názor, aniž byste přitom musela shodit nápad vaší  kolegyně v práci, dovede vás ke kompromisu a žádná kritika, ať už oprávněná nebo neoprávněná,  váš už tolik nerozhází. Jak to tak vypadá, asertivitu by si jako módní doplněk měla na svou kabelku, sako, zápěstí nebo dekolt pověsit každá žena. Je to zkrátka něco, co potřebuje pro svůj spokojený profesní i osobní život.

Ustrašená v koutě nebo pěstí do oka?

Jste příliš pasivní nebo agresivní vůči požadavkům, které na vás klade s nadsázkou celý svět? Laicky řečeno jste panenkou sedící  v koutě a vzlykající  nad tím, co všechno se jí dnes nepovedlo prosadit nebo jste ranařka každým coulem a všichni ti, co nesdílejí váš názor to od vás pěkně slíznou? Ať už tak nebo tak, je to špatně. Nebuďte pasivní, nebuďte agresivní, BUĎTE ASERTIVNÍ! Asertivní komunikaci se může naučit ona panenka v koutě, stejně jako ranařka, jde jen o to přisvojit si její pravidla a začít je používat v praxi.

sunglasses-635269_1280Říkám NE, ale tvůj nápad se mi líbí!

Asertivita je mocným nástrojem, se kterým budete pánem, respektive paní každé situace. Asertivita kultivuje vaše komunikační dovednosti a vy se tak lépe prosadíte v komunikaci s druhými.  Budete sebejistá a vyrovnaná, a proto krizovou situaci v domácnosti nebudete rozdýchávat na vaně s tabulkou čokolády ( a to i přes vaši dietu!), nýbrž se jen pousmějete, jak hravě jste s manželem došla ke kompromisu. A to jste na něho ani nemusela křičet, ponižovat ho nebo s ním manipulovat. Stejně jako s vaší nadřízenou,  která vás za práci neustále kritizuje. Překvapte ji svou asertivní reakcí na kritiku a uvidíte, že vám dá pokoj. Stejně tak zjistěte, že říkat NE má své kouzlo. „Říkám NE, ale tvůj nápad se mi líbí“, takhle nějak můžete odzbrojit všechny kolem vás a přitom je neurazit.

Nejste cvičená opice!

Nenechte ze sebe dělat cvičenou opici! To přece nejste! Také cítíte, že se na vás neoprávněné požadavky sypou ze všech stran jako lavina a vy nemůžete najít pevnou půdu pod nohama? Manipuluje s vámi manžel, zaměstnavatel, kamarádka? Že nejste cvičená opice jim všem můžete říct sebevědomě, bez agrese, na rovinu, zkrátka ASERTIVNĚ!

Od asertivity jen o kurz dalekologo-zdencinpokec

Chybí vám nejcennější módní doplněk – asertivita? S ním budete hvězdou každé situace? Tak to vás zveme na kurz „Asertivní komunikace pro ženy“, na kterém se asertivitu naučíte. Vaše nové asertivní JÁ pak oslavte třeba koupí nové ozdoby vašeho dekoltu! další články o různých technikách, které asertivita přináší, si přečtěte na blogu Chci změnu. Hledáte další inspiraci? Pusťte si podcastyZdenčin pokec, což jsou audiorozhovory s úspěšnými lidmi – neformálně:)

Doporučujeme kurzy a podcasty:

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Jak nastartovat změnu – odebírejte![/vc_column_text][vc_video link=“https://youtu.be/K39ny4_W7V8″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Jak nastartovat změnu – odebírejte![/vc_column_text][vc_video link=“https://youtu.be/zCGUc2mA_yk“][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/