8 kroků ke změně

Co je to změna a jak by vypadala s lidskou podobou?

Nejspíš by to byla tajemná paní, obávaná svou velikostí a atraktivní v tom, co teprve přijde. A je dobré se s ní kamarádit? Samozřejmě! Vždyť tato dáma vlastní celý svazek klíčů – od dveří úspěchu, nových známostí, lepší práce, od dveří svobody a podobně.

Vlastně je vůbec nejlepší s ní navázat kontakt hned okamžitě. S touto dámou totiž nikdy nezůstanete na jednom místě, kde by to mohlo po čase zavánět nudou a stereotypem. Koučuji a hledám cesty a způsoby, jak podporovat své klienty a zároveň je ta i taková ukázka mé práce a přístupu.

Chci změnu8 kroků ke změně

1. Mějte vše potřebné ke změně na jednom místě!
Máte rádi své věci na jednom místě? Tak to si oblíbíte blog Chci změnu, kde je všechno ohledně změny na jednom místě. Inspirace, nápady, podcasty, techniky z koučování, rady a tipy na nové knihy.  Autorkou je Zdenka Tomaidesová – koučka a trenérka, která vám může pomoci s prvním krokem.

2. Potřebujete nakopnout?
Blog Chci změnu vás nakopne! Může být vaším ranním počteníčkem. Znáte ten pocit, že stojíte na skokanském můstku a  k tomu, abyste skočili potřebujete strčit? Jsou chvíle, kdy zkrátka potřebujete nakopnout. Ke změně vás může nakopnout blog, který změnu skloňuje všemi pády.

3.  Netlačte na pilu, postupujte po malých krocích!

Chci změnu, chci změnu, chci změnu! Zaskočíte sebe sami, jak bušíte do zdi  a téměř se slzami v očích chcete změnu?  Chcete ji hned? Už včera bylo pozdě? Metoda Kaizen, o které vám více poví ebooky Kaizen – chci změnu vám ukáže, že na to jdete špatně.  Mnohem dál se totiž dostanete pomocí malých krůčků.

4. Změnu nejprve vidět?8 kroků ke změně- Jak jednoduše...workbooky sketchnoting EDUX
Zkuste jít změně vstříc kresbou toho, co si přejete. Nakreslete si svoji vizi. Nejdříve současnost, jak to máte teď a pak budoucnost, jak by vaše změna měla vypadat. Stačí jednoduchá kresba bez uměleckého nadání.

5. Kdo se bojí, nesmí do lesa!
Kdo se bojí, nesmí do lesa! A kdo se bojí, nejspíš nevykročí ani za změnou. Vůbec nejlepší je pak sbalit strach do batůžku a za změnou vykročit s ním. Protože překonání strachu je dalším krokem ke změně.

6. Dejte si se změnou sraz!
Komunikace a asertivita vám zprostředkuje setkání. Třeba s batohem strachu na zádech,  si rovnou se změnou dejte sraz! Komunikace a asertivita, kterou se mimo jiné můžete naučit u Zdenky v kurzu vám setkání se změnou zprostředkuje!

7. Chyťte si svůj aha moment!8 kroků ke změně
Někdo chytá motýly, někdo zase aha momenty. Chytnou si svůj aha moment a nepustit, tak to je jednou z cest, která vede ke změně. Podívejte se na můj Youtube kanál – Jak nastartovat změnu? video tipy.

8. Nechte se příběhy inspirovat!
Příběhy inspirují, táhnou a motivují. On to dokázal, tak proč ne já? Tak tohle si můžete říkat zas a znovu při poslechu podcastů s úspěšnými lidmi. Jak Petr Hirsch překonal cestu dlouhou 16 000 km? Jak si v Česku žije Kateřina Boháč? A jak ke svému jménu přišla Vinylová královna? To všechno se můžete dozvědět ve Zdenčině pokecu a Zdenčiny pocity a postřehy dále sledovat na blogu – Chci změnu.

Chcete změnu? Třeba vás od ní dělí pouhých 8 kroků! Můžemete ji zahájit i společně se Zdenkou ve formě firemních tréninků či osobního koučování. Zavolejte a domluvte si setkání na tel. č. 723 916 559 nebo napište na e-mail: info@edux.cz.8 kroků ke změně

OBJEDNÁVKA E-BOOKU Kaizen – chci změnu

Máte chuť začít se změnou podle japonské filozofie Kaizen? E-book si můžete objednat hned. Proč tedy dnes neinvestovat do sebe, a netěžit z toho po zbytek života? Dejte svému životu vyšší smysl, přestaňte stále tvořit sny někoho jiného, a ZAČNĚTE ŽÍT TY SVOJE!

Co takhle workshop na téma změn?

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/