Víte, že konzervu úspěchu můžete otevřít pouhým poslechem? Představte si, že by se v supermarketech prodávaly konzervy plné úspěchu. Zašli byste si pro jednu? A jak byste ji otevřeli? Úspěch – slovo o pár písmenkách, které se v záplavě dalších písmen, slabik, slov a souvětí rychle ztratí. Ale onen pocit z něj je natolik silný, že se za ním všichni ženou, manažer v obleku i rytíř na bílém koni svorně vedle sebe. Přidat se k nim můžete i vy a onu pomyslnou konzervu úspěchu otevřít ne otvírákem, ne hrubou silou, nýbrž poslechem podcastu z pohodlí domova!

Úspěch - Myšlenková mapa - videokurzÚspěch může za šťastný konec většiny pohádek?

Věděli jste, že úspěch a vůbec touha po něm je zabydlená nejen v dnešním světe, nýbrž má své kořeny i v pohádkové terminologii? Co vedlo prince naskočit na koně a hnát se s větrem o závod a nehledě na počasí přes sedmero hory a řeky? Úspěch v podobě vysvobození krásné princezny, kterou většinou držel v zajetí některý z pohádkových padouchů, ať už smradlavá sedmihlavá saň nebo zlý a vypočítavý černokněžník.

Co vedlo Popelku na bál, kde úspěšně okouzlila prince? Touha po změně, po vymanění se z macešiny nadvlády a osvobození se. A proč se zlá Sněhurčina macecha s úspěchem nesetkala? Nejspíš neměla srovnané osobní hodnoty. A tak dále a tak dále, o úspěších i prohrách pohádkových bytostí by se dalo vyprávět. A i přesto, že my se dnes kvůli úspěchu nemusíme drásat na bílého koně, někdy nám postavení se vlastnímu strachu připadá strašidelnější než ona sedmihlavá saň.

Zdenčiny techniky místo mečeÚspěch - koučink EDUX, s.r.o.

Bohužel dnešní svět není pohádkou, kde má většina našich rozhodnutí šťastný konec, a proto nám ani meč doplňující karnevalový kostým našeho dítka moc nepomůže. Jak se tedy postavit strachu z vlastního neúspěchu, jak rozhodnout nerozhodnutelné a jak být úspěšný na poli osobním a profesním?

Použijte Zdenčiny techniky z podcastu místo meče.

Zdenčiny podcasty tvořící součást projektu Zdenčinpokec.cz budou nyní vaší zbraní. V nich narazíte na techniky, které Zdenka používá v koučinku a trénincích pro firmy.  Například podcast Vymaluj si své životní hodnoty vás přiměje znovu se vrátit do dětských let a uchopit pastelky, přitom můžete přijít na to, co je pro vás opravdu důležité. Nebo spíše potřebujete vědět,  jak řešit konflikty doma, v práci nebo v rodině? Chcete znát 10 top ingrediencí k úspěchu? Nebo vás zajímá, jak moucha vyřešila konflikt?

To a mnohem víc najdete v podcastech, které budou otvírákem na vaši konzervu úspěchu. Podcasty si poslechněte a techniky v nich si vyzkoušejte hezky v klidu domova. A stejně jako hrdina tasí svůj meč ani vy se neostýchejte použít nacvičenou techniku v krizové situaci.

Máte dotaz k technikám? Zajímá Vás některá technika a chcete, abych o ní mluvila? ♣ Zavolejte mi na tel.č. +420 723 916 559 nebo napište e-mail:tomaidesova@edux.cz.

TIP č. 1: Jak podcasty odebírat? Návod. Stačí je jednou nainstalovat do tabletu či mobilu. Posloucháte, automaticky se stahují a vybíráte, co Vás zajímá.

TIP č. 2: využijte e-book: Kaizen – chci změnu.

Úspěch - Odběr Novinek - e-bookyFilozofie Kaizen ukazuje, že cesta k úspěchu není náhlé zlepšení ve velkém skoku, ale v postupném a neustálém zlepšování v malých krocích, a to směrem k lepšímu. Představte si jakoukoli neznámou událost, která Vás čeká, ať už je to seznámení s novým člověkem, nebo ta velká – narození prvního dítěte. Přepněte na úspěch!

„Definice šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné“ Albert Einstein

E- book představuje návod a inspiraci k novému, smysluplnějšímu životu. Změny probíhají v různých oblastech – ve vztazích, ve zvládání trémy, při potížích v komunikaci, ve stravování, zdraví a mnoha dalších aspektech důležitých pro spokojený a naplněný život.

Proč Kaizen funguje?

Filozofie Kaizen ukazuje, že cesta k úspěchu není náhlé zlepšení ve velkém skoku, ale v postupném a neustálém zlepšování v malých krocích, a to směrem k lepšímu. Představte si jakoukoli neznámou událost, která Vás čeká, ať už je to seznámení s novým člověkem, nebo ta velká – narození prvního dítěte.

Vyvolává ve Vás obavy?

Strach je zakořeněn v lidském mozku a často překáží šanci na úspěch. Postupné kroky metody Kaizen snižují odpověď mozku na tento strach, stimulují racionální myšlení a kreativitu. Techniky, cvičení, příběhy ze života, rady a tipy z praxe, které v e-booku najdete, vycházejí z metod programování mysli a jsou vhodné pro každého. Nebudou fungovat, pokud je jen přečtete. Uplatňujte je.

Cena e-booku: 250 Kč

 

Koupit

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/