[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Zažijte léto jinak – Cesta k úspěchu a Asertivní komunikace pro ženy[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Vážené dámy, zažijte léto jinak!

Co děláte v létě? Pokud máte v programu nějakou skulinku volnou. Třeba mezi dovolenou u moře a houbařením, zvu Vás na letní workshop Cesta k úspěchu , který jsem pro letní dny pojala maličko jinak. Vezměte si neformální a pohodlné oblečení a přijďte posedět na zahradu.

Zeny_zahrada_Trebenice

Cesta k úspěchu

Kde?                      V Třebenici u Litoměřic.
Kdy?                       Doba konání workshopu je od  9 – 17. hod.
Co sebou?            Neformální oblečení a doboru náladu.
Co je zajištěno? Výukové materiály i občerstvení je zajištěno.
Cena:                     1.800 Kč vč. DPH/os./den.

Společně využijeme hezkého letního počasí a uzavřené prostory vyměníme za inspirativní zahradu mé kamarádky. Trochu se opálíme a načerpáme sílu z  přírody. V případě zájmu si na zahradě budete moci natrhat a za zvýhodněnou cenu i zakoupit ovoce, které na ní roste.

Ovoce můžeme sklízet i pomyslně…to když si během workshopu vyšlapeme cestičku ke změně, obděláme pole asertivity, zalijeme záhon sebepoznání a sklidíme ovoce úspěchu. Podobně jako pečovat o zahrádku se naučíme vnímat naše kvality a dále je rozvíjet.

Vezměte kamarádku, babičku, sestru…netradiční workshop Cesta k úspěchu 26. 07. 2016 darujte jako šéfová svým zaměstnankyním.

Co je cílem netradičního workshopu Cesta k úspěchu?

Cílem je osobní rozvoj zaměřený hlavně na ženy. Atmosféra však bude více než přátelská, a proto už teď vím, že se ne jednou naše debata obrátí v klasický ženský pokec! Pojďme se na svět podívat skrz brýle úspěšné  ženy…po kurzu už je nebudete potřebovat.

zahrada vinna

Cesta k úspěchu – workshop 26. 7. 2016

Letní občerstvení na téma asertivní komunikace.

Také trénink Asertivní komunikace pro ženy 16.8.2016, už v běžných prostorách, ale za letní cenu Vám pomůže vykročit do léta sebevědomě. I tento termín si zaškrtněte v kalendáři, trénink si dejte za odměnu, darujte ho svým blízkým nebo na něj běžte společně s kolegyní.

Je spousta možností, jak strávit léto. Alespoň jednu jeho část můžete darovat sobě a svému zdravému já. Zažijte léto jinak, komunikujte, rozvíjejte se a jděte za štěstím a navíc za zvýhodněnou letní cenu!

Už se na Vás moc těším  Vaše Zdenka Tomaidesová
trenér, moderátorka Zdenčina pokecu a kouč NLP.

Dotazy: tel. č. +420 723 916 559, e-mail: tomaidesova@edux.cz.

Doporučujeme kurzy pro rok 2017:

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/