[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

 AKTUALITA

Proč digitální nomádi kancelář k své práci nepotřebují?[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Mít svou vlastní kancelář považuje většina zaměstnanců za terno. Je to celkem fajn až na skutečnost, že je tento komfort mnohdy vykoupen vysokou cenou v podobě účasti na krysím závodě.

Takto je s nadsázkou označován způsob života lidí, kteří neustále pracují, aby vydělali dost peněz na věci, které v podstatě ani nepotřebují, aby byli lepší než ostatní, aby v pracovním tempu předstihli ty, které předstihnout nemusí, zkrátka a dobře aby byli nejlepší z nejlepších a stáli na všech možných příčkách a pokud možno co nejvýše.

digitalni-nomad-ebook-2017 – kopieA tak jsou pořád v jednom kole jako ty krysy! Často se lidé do kolotoče krysího závodu dostanou nevědomky a to tím, že si naberou hypotéky a posléze potřebují jistotu příjmu.

Tak proč digitální nomádi k práci kancelář nepotřebují? Jednoduše protože je pro ně  představa jedné kanceláře na jednom místě frustrující, stejně jako  neustálý shon po práci, penězích a po honosnějších pozicích. Jejich motto v podstatě zní méně vlastnit a více žít.   Právě proto se rozhodli tento závod s ostatními neběžet. Přednost dali cestování, avšak ne na úkor práce. Tu si přibalili s sebou!

Objednávka  e-book: „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“ v ceně  297,- Kč.

[add_to_cart id=“12376″ style=“padding:0px; background:#f5f5f5″]

Dobrodružný způsob života digitálních nomádů

Digitální nomádi jsou vlastně cestovatelé, kterým moderní technologie umožňují pracovat z jakéhokoliv koutu světa – pracovat na dálku. Tento způsob života však není vhodný pro všechna zaměstnání, nejvíce mu vyhovuje podnikání na volné noze. Copywriteři, poradci, programátoři, právníci, lektoři, spisovatelé a další podobně pracující lidé, kteří si při své práci vystačí s notebookem a mobilním telefonem mohou těžit z práce na dálku. Důležité jsou pro ně moderní technologie, které jsou v tomto případě stěžejní. Všechno totiž stojí a padá na připravenosti.

♥ Rozhovor s digitálním nomádem v podcastu úspěšných

Digitální nomád je při své práci závislý na internetu, na svém mobilním telefonu, musí počítat s časovým posunem (dobrou vizitku si neudělá, když svého klienta telefonátem vzbudí o půl druhé ráno), musí svá data zálohovat ( při jejich ztrátě většinou nemá po ruce asistentku, která by mu vystavila kopii), soukromé informace je dobré šifrovat a podobně. Odměnou za to vše mu je osobní svoboda.

Dvacet pět dní dovolené k cestě kolem světa nestačí! Jedním z důvodů, proč se rozhodnout žít jako digitální nomád je fakt, že běžná dovolená, která činí nějakých 25 dní k cestě kolem světa rozhodně nestačí. Toto si digitální nomádi moc dobře uvědomují, a proto rádi vymění zařízenou a pohodlnou kancelář za dobrodružnou, nejistou a mnohdy i nepohodlnou cestu po světě. Svůj život žijí poznáváním nových míst a kultur, rozhodně však ne na trati krysích závodů.

Žít život podle vlastních představ – pomocník na cestě k nomádství e-book

Na druhou stranu jedna věc je žít život podle vlastních představ, druhá věc je otázka za co ho žít. A proto digitální nomádi nejsou jenom cestovatelé nebo jenom pracující lidé. Jsou tak trošku obojím. Svou práci přizpůsobili cestování, díky své práci však mají stálý příjem, který je pro podnikání dobrodružných cest nezbytný. Stát se digitálním nomádem může téměř kdokoliv. Avšak hlavně ten s dobrodružnou duší, s citem pro podnikání na volné noze a se špetkou znalostí moderní technologie.

Objednávka  e-book: „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“ v ceně  297,- Kč.

[add_to_cart id=“12376″ style=“padding:0px; background:#f5f5f5″]

A jak jste na tom s kanceláří vy? Potřebujete ji ke své práci? Zajímá Vás tento způsob života? Více informací se dočtete v e-booku  „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“. Autor: Ing. Zdenka Tomaidesová.  V rámci podpory a pomoci nabízím Skype koučink.

Reakce čtenářů na e-booku  „Jak žít naplno a pracovat odkudkoliv“ ?

 „Na začátku jsem si úplně nedokázala představit, co vše bych měla na 98 stránkách číst… pak jsem se začetla a stránky ubíhaly a bylo stále nad čím se zamýšlet a nechat se inspirovat. Má to spád :). V knize je hodně praktických rad a tipů…pobavila mě, ve velmi pozitivním slova smyslu, přiložená výpověď ;) Jinak spousta velmi užitečných odkazů na komunity, weby, ..atd..to je velmi nápomocné. Líbí se mi i konkrétní příklady a příběhy ze života, pak je vidět, že to je reálné a že se spousta lidí zabývá tím samým, přemýšlí a učí se. Líbí se mi taky inspirace v podobě citátů, knih, videí, hlavně ty citáty, ty mám ráda“, Jitka Jarošová

 „ZDENKA SUPER!!!!!  Úžasná věta – Věnovat někomu čas – to je ten největší dárek, kdo si to vůbec uvědomuje? Kniha Digitální, nezávislí a volní je zaměřena na různě věkové kategorie (ne jenom pro mladých, ale i pro starší věkovou kategorii ) –  pro všechny, kteří mají chuť začít něco nové. Oceňuji mnoho informací z ekonomického i daňového hlediska. Krásné myšlenky, když je člověk mladý, tak čas neřeší, ale později už ano – řeší. Otázka sebedůvěry – často řešíme, co si o nás pomyslí druzí…..a ty nás učíš zapomenout, co si o nás myslí druzí!!!!  Moc ti fandím a přeji, ať si všichni při čtení ebooku odpočinou, pobaví, ale hlavně ať se zamyslí nad svým životem a zasáhnou je tvé krásné a hluboké myšlenky“, Jana Klinčová

Dotazy k e-booku na tel. č. +420 723 916 559, e-mail: tomaidesova@edux.cz.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Skype koučink – ochutnávka[/vc_column_text][vc_video link=“https://youtu.be/oaRYEO31ph4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/