[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Asertivita pro ženy[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Snad každý z nás pociťuje v zaměstnání někdy dusno. Největší strašák neklidného pracovního prostředí je špatná komunikace. Zejména ženy se často neumějí prosadit v komunikaci vůči druhým. Jejich schopnosti jsou podceňovány anebo ignorovány. Jak si našlápnout k úspěchu a zdokonalit své komunikační dovednosti? Asertivní chování je spjato s vlastní intuicí, temperamentem, vzděláním, vlivem prostředí i druhem zaměstnání.

Umíte se pochválit?usmevave_slecny

Co platilo dnes, to nemusí platit zítra, ale jedno je jisté. Člověk by se měl celý život učit a stávat se tak úspěšnějším. To platí především pro ženy. Kde nastává klíčový problém? Dámy si nevěří, nedokážou popsat své problémy a nemají se zato rády. Můžeme se chovat asertivně, když neznáme sami sebe?

Máte chuť pracovat na sebedůvěře ve skupině? Přijďte na workshop Asertivní komunikace pro ženy. Začněte od základu – dodejte si sebedůvěru a nakopněte své silné stránky. Umíte se vypořádat se stresem a udržet své nálady na uzdě? Pracujte na sobě a už vás nic nepřekvapí.

Asertivita v hlavní roli – workshopy a tréninky

Ženy pracující jako asistentky, recepční, sekretářky, prodavačky, lékařky, zdravotní sestry anebo obchodnice se denně potýkají s problémy druhých. Někdy je těžké vyhovět přání toho druhého. Zde nastupuje asertivní komunikace, která dopřeje svobodu, možnost vyjádřit se i kritizovat. Díky asertivnímu chování zjistíte, kdo s vámi manipuluje a kdo jen oprávněně argumentuje. Mizerná komunikace, zlost, změny nálad a osobní problémy mohou asertivní chování narušit. Proto je velmi důležité přenést se nad problémy naučenými technikami a efektivně vnímat, co váš šéf, kolega anebo zákazník říká.

zena_cestovaniJste v práci pasivní anebo naopak konfliktní?

Asertivní chování jde ruku v ruce se sebevědomím a uměním říci ne. Jen si představte, kolega v práci vás požádá o výpomoc, i když ví, že máte svých problémů dost. Jak zareagujete? Okamžitě ho rozzlobeně odmítnete anebo mu ihned vyhovíte? Což takhle říci, nezlob se, chápu tě, ale tentokrát ti nepomohu. Sotva stíhám svoje úkoly.

Kde ještě asertivní chování využít? Šéf si vás zavolá na kobereček a spustí, jak je se zpracováním nového projektu nespokojen. Co uděláte? Naštvete se, začnete svalovat vinu na jiné anebo se rozbrečíte? Vždyť stačí jen s klidem říci, že se nový systém teprve učíte, jste si vědoma svých chyb a jistě dáte vše do pořádku.

Workshopy pro ženy:

  • Asertivní komunikace pro ženy 24.1.2018. 5.10.2018 

    Dotazy k firemnímu školení: Ing. Zdenka Tomaidesová, tel. č.723 916 559, e-mail: tomaidesova@edux.cz.cz.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Jak jednat s různým typem lidí?[/vc_column_text][vc_video link=“https://youtu.be/va9cTHVKD-Q“][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/