Skype koučink či výuka – pohodlný krok ke změně. Lidé prahnou po velkolepé změně svého života. Neustále mluví jen o tom, jak touží zhubnout a být úspěšnější v práci či ve vztazích. Pokud si z celého srdce přejete učinit zásadní změnu svého života, je nový rok 2016, ideálním začátkem.

Kdy jindy se odhodlat ke změnám a uskutečnit je?

Kaizen - chci změnu

Kaizen – chci změnu

Nespoléhejte pouze na své vlastní síly a motivujte se pomocí coachingu. Koučování/koučink představuje cestu vývoje člověka, který chce opustit dosavadní zvyky života a směřovat k vysněným cílům. Takovýto přelom si žádá dostatek sebedůvěry.

Najít v sobě vnitřní sílu není snadné. Pokud nevíte, jak začít a marně hledáte skutečnou oporu, obraťte se na mě. Inspirujte se japonskou metodou Kaizen a mým blogem Chci změnu. Zkusit změnu můžete i podle e-booku.

Proč využít Skype?

A proč ne? V době internetu, která nám mnohé věci usnadňuje, je možnost využít Skype koučink dokonalým prostředníkem. Ušetříme si čas ztracený cestováním. Pokud váháte je možné domluvit si první schůzku osobně. Tímto způsobem se poznáme nejlépe a začnete mi věřit.

Co zahrnuje balíček?

Skype koučink: 4 hod./60 minut
Testovací koučink: 30-45 min.
Bonus e-book: Kaizen – chci změnu v ceně 250 Kč
Studijní materiály: osobní rozvoj vč. cvičení
Koučovací otázky: 6 měsíců

Cena: 800 Kč/hod.

Chcete vidět svého kouče? Odebírejte video tipy z Youtube kanálu – Jak nastartovat změnu.Koučovací inspirace

Druhou variantou, která je časově dostupnější je Skype výuka na téma Sebepoznání a Cesta k úspěchu. Oba motivační workshopy jsme přetvořili na Skype individuální výuky s rozsahem: 4 skype setkání po 2 hodinách. Termíny je nutné si předem domluvit a proces výuky probíhá cca 1,5 měsíce podle vzájemné domluvy lektora a zájemce.

Není třeba zdůrazňovat, že úspěšná změna proběhne jen v případě, že mezi námi vznikne skutečná důvěra. Pokud na sobě chcete pracovat a využít své vnitřní zdroje, ale sami to nedokážete, oslovte mě na e-mail:info@edux.cz. Společně potlačíme nechtěné a objevíme nové a lepší já.

Citát na závěr:

Charles Darwin:  „Není to ten nejsilnější, kdo přežije, ani ten nejinteligentnější, ale ten, kdo se dokáže nejlépe přizpůsobit.“

Jak probíhají Skype rozhovory?

V rozhovorech Vám budu pokládat různé otázky a očekávat Vaši odpověď. Klíčovým cílem je rozhýbání Vašich myšlenek a najít způsob Vašeho myšlení.

 

Naučíte se vnímat svou situaci z jiného úhlu pohledu. Společnými silami najdeme nejlepší cestu k úspěšné pozitivní změně. Skype je zdarma a platí se pouze hodinová sazba. Skype koučink je možno kombinovat s osobním setkáním a změnu ještě více podpořit.

Zavolejte, ráda Vám vše vysvětlím a domluvíme si společně postup. Dobrým pomocníkem na cestě změn Vám poskytne e-book „Kaizen – chci změnu“ v ceně 250,- Kč.

Informace ohledně koučování a Skype výuky na tel. č. +420 723 916 559.

Dejte si odběr NOVINKY z EDUXu.

Šipka na sketchnoting

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/