Vaše nové já přichází, buší na dveře a je rozklepané adrenalinem!

Otevřete mu svět dokořán. Touha po nových příležitostech je přirozenou součástí každého. Ohňostroj energie a radující se srdce, každá buňka těla září absolutním štěstím!

Jak od základů změnit svůj život?

Kaizen s bonusem

Jak uspět při plánování změn E-book Kaizen chci změnu

Nemusí se pokaždé jednat o absolutní přeměnu vašeho života. Štěstí přeje i malým krůčkům, které vedou k uspokojivějšímu a šťastnějšímu životu. Pokud si hrajete s myšlenkou zásadních změn, i tak je dobré začít menším rozhodnutím. Protože právě malé věci, dělají ty velké!

Život je to nejdůležitější co máte, vezměte ho do svých rukou, přemýšlejte a neustále jej zalévejte, jako květinu. Potom můžete rozkvétat a radovat se. Jste šťastní? Přejete si udělat něco jinak? Co vám chybí? Život plyne, jako teče voda.

Když se podíváte na vesele tekoucí řeku, svěží a hravou, kterou prostupuje slunce a vytváří krásné barevné odstíny, sami na sobě pocítíte pozitivní energii, radost a chuť do všeho nového. Přestaňte stát někde v koutě, se strachem v očích i v duši. Vyskočte ke slunci, naplňte své plíce svěžím vzduchem, prostě se nadechněte! A radujte se!

Změna v duchu KaizenPočátek změny….jak uspět?

Přišla ta pravá chvíle. Změny se neptají na věk, rodinnou, či finanční situaci…přicházejí, jelikož to tak má být, ať dříve nebo později. Lidé si většinou myslí, že je velmi těžké odpoutat se od stereotypu, přijmout pozitivní energii a začít žít opravdu podle svých představ. Kdo by chtěl jenom přežívat a nechat okolo sebe vše plynout jen proto, že je tak zvyklý?

Na to je váš život moc drahocenný a jedinečný. Čím dříve si tato fakta uvědomíte, tím lépe a radostněji. Vstát ráno z postele a říct si, že teď je čas na změnu je jednodušší než se domníváte. Touha v lidské duši je nekonečno, které miluje krásné a nespoutané okamžiky. Srdce se nebojí, je otevřené dokořán všem novým zážitkům a pocitům. Ví, že nemůže trpět, když hledá své sny a žije svůj životní příběh.

Těžší stránka je přijmout skutečnost ve své mysli, poté už stačí vydat se správnou cestou a následně pracovat na uskutečňování plánů. Někomu stačí kratší chvíle než ostatním, nenechte se znepokojit časovými potřebami druhých.Změna v duchu kaizen

Člověk je jedinečný, ve všech ohledech. Od uvědomění je malý krok k naplnění snů. Vytrvalost! Ta hraje zásadní roli, abyste došli k vysněnému cíli, nebo se k němu alespoň přiblížili.

Nenechte se odradit počátečními nezdary. Buďte co nejvíce pozitivně naladěni, za všech okolností. Vytyčte si kratší časové cíle. Radost přijde sama. Uvidíte, jaký kus cesty jste ušli. Nezapomínejte, tento běh není na čas, nejvíce záleží na vašem vnitřním štěstí, které bude největší odměnou.

Pomocníkem na této cestě Vám může být e-book „Kaizen – chci změnu„, který Vás provede změnami formou cvičení, životních příběhů, citátů a příkladů ze života.

Změna práce - Myslenková mapa a sketchnoting práce

Myslenková mapa a sketchnoting práce

Za minulostí se můžete ohlédnout, budoucnost vás čeká, důležité je tady a teď. To je počátek šťastné budoucnosti, svět plný možností.

Objednávka E-book „Kaizen – chci změnu“ v ceně 250 Kč, e-mail: info@edux.cz nebo tel. č. 723 916 559. Lze kombinovat i formou placené konzultace po vypracování cvičení.

Koupit

Doporučujeme kurzy:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/