[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Ve šlépějích silných žen…ve svých vlastních šlépějích[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Ve šlépějích silných žen…ve svých vlastních šlépějích

Žena – stvoření krásné, křehké a ovlivnitelné, zároveň však silná a rozhodná bytost stojící pevně na svých nohou. Žena vzbuzovala četné diskuze v průběhu vývoje lidstva. Byla oslavována i diskriminována, posazena na piedestal a znovu z něj svržena, žena dokázala vládnout pevnou rukou, stejně tak jako našeptávat svému vladaři hezky v ústraní.

Ženy ovládají takové zbraně, o kterých se mužům ani nesnilo, útočí svým šarmem, důvtipem a smyslností. Díky tomu může být žena hlavou rodiny, hrdou samoživitelkou, kariéristkou…žena může změnit chod celého lidstva. O tom svědčí i nespočet silných žen, kterým se to již podařilo. Zmínit můžeme Kleopatru, jež dokázala vládnout celé své říši, Marii Terezii, která zavedla školní docházku, královnu Alžbětu, silnou ženou může být vaše sousedka, babička, vy, vy i vy. Tak proč si některé ženy tolik nevěří?

holka_rezava

Sebepoznání pro ženy

Může za to dnešní doba?!

Po tom, co si žena razantně navlékla kalhoty, začala mužům fušovat do řemesla a každým otevřením úst do světa chrlí své názory (neříkáme, že je to špatně, popravdě řečeno už bylo načase), na ni začala společnost klást vysoké nároky.

S trochou nadsázky můžeme říct, že by v sobě měla mít moderní žena kousek Popelky, mozek Einsteina, podstatnou část Marilyn Monroe, schopnosti Bořka stavitele a kdoví co ještě! Možná by si rovnou mohly navléct plášť Supermana! Není divu, že se pak některé ženy cítí nejistě, neustále se s někým srovnávají, točí se kolem rodiny a na sebe maličko zapomínají.

Ženy, dámy a slečny – poznejte své silné stránky!

A právě jim je určen workshop „Sebepoznání pro ženy“ dne 19.11.2015, který ženě ukáže jak čerpat vlastní energii, používat své silné stránky a mít se ráda.

Pomocí workshopu „Sebepoznání pro ženy“ najdou svůj potenciál a naučí se své přednosti využívat jak v pracovním tak i v osobním životě. Žena se naučí koučovat sama sebe, mnohem lépe se vypořádá se stresem, stejně jako si srovná své životní hodnoty. Po kurzu bude žena schopná zvládnout své nálady, bude působit vyrovnaněji, bude mnohem silnější.

Komu je workshop určen?

Workshop „Sebepoznání pro ženy“ je realizován ve formě individuální výuky i ve formě firemního tréninku. Kurz Sebepoznání ženy je tak vhodným dárkem pro zaměstnankyně. Jejich nadřízená jim ho může darovat na vánočním večírku jako poděkování za práci v předešlém roce, stejně tak jako motivaci do roku nového. Workshop „Sebepoznání pro ženy“ však ocení i maminky, babičky, kamarádky, sestry a široké ženské příbuzenstvo. Tento nehmotný dárek přinese pod stromečkem více radosti, než zcela hmotné pletené ponožky. Ovšem kurz si mohou pro sebe zakoupit samy ženy, udělat první krok k lepšímu životu a potěšit samy sebe.

sebepoznani_zeny2

Kdo jsem a co umím? Sebepoznání

Ve šlépějích silných žen…ve svých vlastních šlépějích

I vy můžete jít ve šlépějích silných žen, respektive si vytvořit své vlastní. Pamatujte, síla nepramení jen ze svalů a „nabouchaných“ paží, ta pravá síla je nehmotná, ovšem tak znatelná. Jak si myslíte, že Kleopatra zvládla celou svou říši a proč si myslíte, že Marie Terezie zřídila povinnou školní docházku?

Stejně jako většina silných žen čerpala ze své vnitřní energie, využila své silné stránky a aby byla užitečná ostatním, hleděla na své štěstí a spokojenost.

Dotazy ke kurzům a workshopům: Ing. Z. Tomaidesová, tel.č. 723 916 559

Doporučujeme kurzy:

[add_to_cart id=“6840″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/