Jak působit na druhé, aby vám šli na ruku. Jak zařídit, aby vám lidé nejen vyhověli, ale dokonce chtěli vyhovět?

Která strategie v mezilidských vztazích jako jediná funguje efektivně a zároveň dlouhodobě? Praktická a čtivá příručka plná příkladů z pracovního i soukromého života vám prozradí, co rozhoduje o tom, zda vám lidé „půjdou na ruku“.

Jak zařídit, aby vám lidé nejen vyhověli, ale dokonce chtěli vyhovět? Která strategie v mezilidských vztazích jako jediná funguje efektivně a zároveň dlouhodobě? Kniha „Jak působit na druhé, aby vám šli na ruku“.

Známe to všichni. Na něčem nám záleží, ale bez přispění někoho dalšího se k výsledku nemůžeme dobrat. Uplatnění síly či manipulace přitom není tou pravou cestou. Co s tím? To se dozvíte v této praktické a čtivé příručce zkušeného autora a trenéra.

Na příkladech z pracovního i soukromého života zjistíte, jak a proč si budovat svou osobní značku, jak rozvíjet pevnou síť vztahů, jak jednat přesvědčivě, využívat přirozené zájmy lidí, ale také jak pracovat s emocemi, citlivým způsobem poskytovat zpětnou vazbu a přitom zůstat sami sebou.

Recenze:
Kniha mého znamenitého kolegy Vladimíra Svatoše je nejen praktickou, ale i velmi pragmatickou. Vědomě navazuje na dílo, jímž ovlivnil dvacáté století Dale Carnegie. Autorovi naléhavě přeji čtenáře, kteří budou jeho knihu užívat s noblesou a k dobrým účelům a nikoliv jako primitivní zbraň proti svým bližním.“

Jiří Plamínek
autor Teorie vitality a dalších manažerských publikací

Autorovi se podařilo propojit dvě kvality, které u podobného žánru často postrádám – názornost a důstojnost. Dokázal věc představit různými způsoby a různým jazykem, klade důraz na respekt, upřímnost a opravdovost. Samotný závěr to podtrhuje – začínat u sebe.

Matěj Lejsal
ředitel Domova Sue Ryder

O autorovi:

PaedDr. Vladimír Svatoš
Zkušený kouč a lektor v oblasti efektivní komunikace, týmové spolupráce a vedení lidí. Profesionální i osobní zkušenosti získával jako student matematiky a tělesné výchovy, výzkumný pracovník, odborný asistent a po roce 1989 jako vedoucí katedry tělesné výchovy na Karlově univerzitě. Působil jako dlouholetý ředitel první české vzdělávací společnosti orientované na outdoorové programy pro manažery a firemní týmy. Absolvoval distanční kurz pro trenéry managementu na Johns Hopkins University v USA a pracoval jako lektor stovek rozvojových programů pro pracovníky nejrůznějších firem a osobní kouč manažerů.

Další zkušenosti získal jako nadšený horolezec a vedoucí několika horolezeckých výprav, sportovní trenér a předseda sportovního klubu. Je ženatý a má tři dnes už dospělé děti. Již deset let realizuje tréninky, koučování, poradenství a teambuildingové programy prostřednictvím vlastní společnosti AKORD OT, s.r.o. Síly čerpá prací na chalupě v Českém ráji, v létě ho můžete potkat na horském kole, v zimě na běžkách, nejčastěji v Jizerských horách.

Jak působit na druhé, aby vám šli na ruku

autor: Vladimír Svatoš
ISBN: 978-80-247-5476-5
počet stran: 128
formát: A5
vazba: V2
prodejní cena: 199 Kč
vydala: Grada Publishing, a.s., www.grada.cz

TIP PRO VÁS A VAŠE NASTARTOVÁNÍ:

Připravujeme a realizujeme kurzy pro firmy i workshopy veřejnost v oblasti komunikace. Zaměřujeme se na asertivitu, jak způsob zdravého sebeprosazení, taky kurzy zaměřené na práci s emoční inteligencí a typologií.  Typologie pomáhá zlepšit vztahy v týmu zároveň je velkým přínosem i pro obchodní aktivity.

Dotazy a informace ke kurzům, workshopům a tréninkům:
Ing. Z. Tomaidesová, tel. č. 723 916 559 a e-mail: info@edux.cz.

Podpůrné projekty pro osobní rozvoj:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/