[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Kouzlo humoru v komunikaci[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Jste od přírody smíšci a držíte se krédem, že je humor lék? Stavíte se k životním útrapám a situacím s nadhledem? Dokážete se poučit z vlastních chyb? Umíte se zasmát vlastním nedostatkům?

To jste šťastlivci! S takovýmto přístupem si člověk dokáže vybudovat trvalé a fungující vztahy nejen v rodině, lásce a práci. Smích uvolňuje endorfiny, hormony štěstí, které podporují stav dobré nálady a harmonie.

Vraťte do svého života zábavu

Co je na světě přirozenější než smích od srdce? Nic jiného vás tak nepřivede na lepší myšlenky. Navodit si rovnováhu a pohodové chvíle můžete zadarmo, smíchem! Dobrá nálada je nedostatkem dnešní doby. Tak to taky potom v komunikaci mezi lidmi vypadá. Jsou podráždění, navzájem se osočují a napadají kvůli maličkostem. Nedokážou se smířit s prohrou.

Jen si představte přínosy smíchu v praxi. Takový prodavač, obchodník, servírka či recepční září štěstím a dobrou náladou, když se smějí, vtipkují a snaží se nás jako zákazníky uspokojit.

Zapšklý, nervózní, zamračený a neochotný prodavač není bohužel nic neobvyklého, zato odpudivého. Úsměv pohledné obsluhy spraví i nepříliš povedený oběd. Takový manévr vyřešíte nejen omluvou, ale i úsměvem. Uvolníte tak situaci na obou stranách. Myslete na to, že jsme jen lidé!

Humorem za štěstím

Smích a humor obecně přináší emocionální úlevu a podporují tak zdraví. Posilují imunitu a odbourávají stres, napětí i bolest. Navíc bojují proti stárnutí a chrání srdíčko proti infarktu a podobným kardiovaskulárním nemocem.

Cítíte na sobě, že není zábava součástí vašeho života?

Začněte pracovat na tom, aby byla. Navštivte divadlo, věnujte se více dětem, ty se smějí pořád, zahrajte si společenské hry, věnujte se sportu anebo si zapněte v televizi fajn komedii.

V obchodní praxi je smích výborný pomocník. Pomáhá si vytvořit nadhled a kontrolu nad tím, co dělám já a co dělají jiní. Když na vás jde vztek, položte si otázky, zda stojí za to se rozčilovat či zda je situace opravdu nenapravitelná? Ve společenských hrách a v práci přestaňte kritizovat druhé a snažte se o to, aby se práce nestala rutinou.

Hravost a smích vytváří nadšení a motivaci. Humor přináší pohodu, ale pozor na úšklebky, kdy se humor mění ve výsměch. Navíc při jednání se zákazníkem pomáhá přelamovat ledy a u konfliktních situací je výbornou pomůckou na nasměrování jednání lepším směrem.

Citát od Phila Bosmans „Když se ti někdy zdá, že je život příliš těžký, zkus trochu napodobit klauna, kterému sice srdce pláče, ale který přece se smíchem hraje na housle pro jedno dítě, aby se vyléčil ze slz svého srdce.“

Dotazy ke kurzům směřujte na paní Ing. Z. Tomaidesovou, tel.č. 723 916 559.

Doporučujeme kurzy:

smile_1Objednávka na kurz „Kreativity7.10.2015

[add_to_cart id=“9135″ style=“padding:0px; background:#f5f5f5″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/