[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Cesta ke zklidnění mysli pro ty, co nestíhají – Všímavost[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Nic nestíháte, jste příliš zaneprázdnění, neustále v jednom kole? Všímavost neboli mindfulness je technika cvičení pro vaši mysl, která vám pomůže všechno dokončovat v klidu a s předstihem, být úspěšnější a sebevědomější. Proměňte svůj hektický a stresující život na klidný a spokojený!

Cesta ke zklidnění mysli pro ty, co nestíhají aneb titul  Všímavost je velice jednoduchá technika cvičení mysli, která nemusí zabrat více než pár minut denně, a přesto dokáže váš život naplnit, udělat vás spokojenějšími a zbavit vás podrážděnosti a neklidu.

Jak na to se dozvíte v této knížce, která vás naučí využívat sílu všímavosti:kniha_vsimavost
Zlepšíte svou výkonnost a schopnost soustředění na úkor spěchu a stresu.
– Posílíte své sebevědomí, odolnost a optimistický přístup.
– Získáte více času i energie, prohloubíte kreativitu, zvýšíte efektivitu.

Máte chuť praktikovat všímavost?

Využijte letní workshop Cesta k úspěchu dne 26.7.2016 v Praze. Dotazy k workshopu na tel.č. 723 916 559 nebo na pište e-mail: tomaidesova@edux.cz.

Ještě ke knížce….

Autoři vám ukážou, jak rozvíjet a praktikovat všímavost jednoduše a účinně kdykoliv během dne, bez ohledu na to, kde právě jste nebo co děláte.

V praktickém a přehledném textu naleznete příběhy ze života zasazené do kontextu moderní doby, množství jednoduchých tipů a triků, například jak se vyrovnat s negativními emocemi, podrážděností, nudou, nesoustředěností, ospalostí, ale i s bolestí či strachem.

Desítky jednoduchých cvičení zvládnete začlenit do svého každodenního programu, aniž by vám zabraly čas navíc – naopak ho díky nim získáte ještě více.

Moderní podání knihy odlehčené typickým britským humorem zaručuje příjemné a lehké čtení. Pusťte se tedy do toho a proměňte svůj hektický a stresující život na klidný a spokojený!

autor: Michael Sinclair, Josie Seydel
ISBN: 978-80-247-5554-0
formát: B5
vazba: V2
počet stran: 224
prodejní cena: 299 Kč
vydala: Grada Publishing, a.s., www.grada.cz

http://www.grada.cz/vsimavost_8700/kniha/katalog/

 

Doporučujeme kurzy:

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/