[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Jak získat vnitřní sílu?[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Taky máte někdy pocit, že už nic nejde změnit a je to nenávratně ztraceno? Marně však pořád doufáte, že se to zlepší a všechno bude jako dřív? Věřte, že nikdy nic nebude jako dřív. V lidském životě se může stát tisíce věcí, které raní a vedou ke smutku, uzavření a nostalgii. Člověk se cítí naprosto zničený, odepsaný, pomluvený, prostě k ničemu.

Právě propast mezi současností a budoucností je zdrojem energie … Pokud propast neexistuje, není potřeba žádných akcí, které směřují k vizi. Ve skutečnosti, propast je tím pravým zdrojem kreativní energie, Peter Senge

Nepodléhejte panice

Ať už vám ublížil jakkoli někdo blízký anebo jste si to zavinili vy sami, vždy existuje nějak ta skulinka, jak z utrpení ven. Nejdůležitější je uvědomit si, že jsem tu jen JÁ a můj život. I když se mohou zdát některé životní chvíle navzdory dobré vůli a snaze nenapravitelné, musíte s nimi zatočit! Zkuste na chvíli zapomenout na druhé a myslete jen na sebe. Najděte svou vnitřní sílu a motivujte se k lepším pracovním i osobním úspěchům.

Vnitřní síla se těžko hledáCesta k úspěchu

…ale existuje. Jakmile nebudete spokojeni sami se sebou, nikdy nebudete šťastní. Vaše spokojenost a vitalita může pomoci i druhým, kteří se ocitli v naprosto stejně beznadějné situaci jako vy. Ptáte se, jak najít svou vnitřní energii a naučit se s ní pracovat?

Motivujte se oblíbenými činnosti, najděte opět zalíbení v přírodě, kultuře, zábavě anebo sportu. Hlavně nebuďte sami a neuzavírejte se do sebe. Běžte s přáteli ven anebo se seznamujte. Kde je samota, tam chybí láska a bez lásky se nedá žít. Každý k sobě někoho potřebuje.

Mějte se rádi a dopřávejte si drobné pochvaly a odměny za své třeba nepatrné úspěchy. Říkejte si, že každé zklamání je k něčemu dobré. Zážitek a zkušenosti, jsou nenahraditelné. Lidé v životě neradi prohrávají, ale to už jinak nejde. Kdo se s prohrou neumí smířit a špatně ji snáší, je nevrlý a nepříjemný na ostatní. Zbavte se negativních myšlenek a nasaďte na svou tvář úsměv. Už ráno se zhluboka zasmějte a dejte novému dnu energii. Zkuste se začíst to blogu osobního rozvoje „Chci změnu„.

Nebojte se změny!

Vždy je v lidském žití něco poprvé a vlastně si to ani neuvědomujeme. Na opravdu zásadní okamžiky svého bytí si vlastně nepamatujeme. Vzpomínáte si na své první krůčky anebo na to, jak jste se naučili plavat? Není to o moc těžší než začít znovu? Vydejte se na změny a právě se k ní motivujte. Je těžké budovat nové návyky a nevracet se ke starým zvykům a hodnotám. To nikdo nepopírá. Obrňte se dobrou náladou a postupujte pomalu a systematicky.

Dobrou pomůckou na této cestě Vám bude filozofie Kaizen a třeba e-book – Chci změnu se kterým lze pracovat samostatně nebo jednotlivé techniky konzultovat formou skype koučinku či osobně.

Kaizen - chci změnu. E-book.

Kaizen – chci změnu. E-book.

Objednávky e-booku:

Ing. Zdenka Tomaidesová, e-mail: tomaidesova@edux.cz v ceně 242 Kč vč. DPH.

Někdy je k životní změně potřeba hodně odvahy a radikálních kroků. Věřte, že když je budete provádět pomalu, ani si toho v podstatě nevšimnete. Pak jen budete vzpomínat na své staré návyky a nebudete chtít věřit, že jste to dokázali a ušli tak velký kus cesty! Jen se musíte dokonale motivovat a skvěle odbíjet smeče lákadel a závidějících lidí. Nenechte se odradit, s dobrou náladou dokážete vše vysněné!

Využijte některý z otevřených kurzů, tréninků či SKYPE koučování.

Doporučujeme kurzy pro veřejnost:
  • Sebepoznání pro ženy
  • Kreativita – zvyšování potenciálu a vnímavosti
  • Prevence syndromu vyhoření. 

Informace ke kurzům a tréninkům pro firmy: Ing. Z.Tomaidesová, tel.č. 723 916 559 nebo e-mail: tomaidesova@edux.cz.

 

.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Jděte za svým snem…[/vc_column_text][vc_video link=“https://youtu.be/xs8fooVA8bw“][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Začněte hned… Skype koučink[/vc_column_text][vc_video link=“https://youtu.be/ZJ5oHtesadk“][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/