[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Individuální školení přináší ovoce v podnikání[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Toužíte po profesním růstu? Jste začátečník v oboru anebo ostřílený podnikatel? Rádi byste se zdokonalili v komunikaci, lépe se připravili na prezentaci a získali tak pevnou zem pod nohama při výstupu před veřejností, zaměIndividuální tréninkstnanci, zákazníky či obchodními partnery?

Díky individuálním kurzům a školení se naučíte, jak ze sebe vydat maximum. Opadne z vás strach i obavy z neúspěchu. Využijte právě léto, které je v některých oborech klidnější a je to doba přípravy na podzimní sezónu.

Po jejich absolvování se budete cítit sebejistě a otevřou se vám nové možnosti. Pokud máte problémy v podnikání, získávání nových klientů, neumíte s nimi dokonale komunikovat a vyjadřovat se k věci, oceníte firemní kurzy zaměřené na prodejní a obchodní projev v osobní či telefonické komunikaci.

Mnozí pracovníci neumějí své potencionální klienty vhodně oslovit a volají v nepřijatelnou dobu. Poznáním zásadních pravidel, typologie zákazníka, mluveného slova na prezentaci, poradě anebo obchodním jednání, si zajistíte zaručené úspěchy. Zdroj, odkud čerpat informace je i blog osobního rozvoje „Chci změnu„.

V čem spočívá přínos individuálních tréninků?

Individuální forma tréninku je určená pro začínající i úspěšné podnikatele, ale i techniky, účetní a obchodníky. S těmito kurzy nemusíte zanedbávat své pracovní povinnosti. Jejich intenzitu, čas a místo si určíte sami, třeba 2 – 3 hodiny týdně ve své kanceláři. Díky profesionalitě kouče či trenéra se obohatíte o nové poznatky a zbavíte se Zdenčin pokec - podcast úspěšnýchprofesní slepoty. Kromě výuky dobrou inspirací může být i podcast www.zdencinpokec.cz.

Odpovědi na své potíže budete konzultovat s lektorem a dozvíte se tak nezávislý pohled na věc. Inspirujete se doporučenou literaturou a zkušenostmi. Ze svých chyb se poučíte a najdete rozuzlení svého problému. Lektor vás podpoří a nabije sebevědomím. Zbavíte se trémy, posílíte svou sebedůvěru a začnete na sobě kreativně pracovat.

Konečně najdete někoho, kdo vás poslouchá a vyslovíte své poznatky a stanoviska naplno. Díky osobnímu přístupu a výběru stylu a techniky vázané na typologii klienta lze vytvořit jednorázový anebo systematický kurz. Vlastním tempem se dopracujete k odpovědím na důležité otázky. Využít lze i individuální koučování se zaměřením na životní, kariérové či obchodní koučování.

Naučíte se, jak…

  1. řešit konflikty mezi techniky, vedoucími pracovníky a dělníky
  2. odolávat manipulaci v komunikaci
  3. vést záznamy z obchodního jednání anebo telefonického hovoru a jak s nimi dále pracovat
  4. nejlépe komunikovat se zákazníkem a zaujmout ho
  5. rozvrhnout práci a vysvětlit zaměstnancům nové metody a postupy (delegování, koučování atd. )
  6. připravíte se na prezentaci (zvládání trémy atd.)
  7. přistupovat ke změnám v osobním či pracovním životě
  8. pracovat a rozvíjet se efektivněji prostřednictvím SKYPE výuky a koučování
    Kaizen - chci změnu. E-book.

    Kaizen – chci změnu. E-book.

Hledáte nějakou literaturu pro osobní rozvoj?

Ke změnám využijte ebook „Kaizen – chci změnu“ v ceně 242 Kč vč. DPH.  Věnuje se technikám, které mohou změnit Váš dosavadní život a uskutečnit Vaše osobní sny.  Zvlášť, pokud cítíte, že se Vaše cesta ubírá nesprávným směrem, povedu Vás krůček po krůčku k cílům, které si společně stanovíme v duchu japonské filozofie Kaizen.

Co získáte individuálními kurzy?

  • Odhalí vaše slabá a silná místa.
  • Využijete své přednosti a konstruktivně pracujte se svými rezervami.
  • Naučíte se ovládnout stres a hněv v komunikaci.
  • Nastavíte si přesnou strategii osobní změny.
  • Pochopíte, kdy je třeba mluvit, kdy mlčet a kdy oponovat.

K cestě za úspěchem vás nedovede jen talent, ale i sebedůvěra, píle a nabyté pracovní dovednosti.

Vybíráme pro vás témata

Dotazyinformace k individuální výuce: Ing. Zdenka Tomaidesová tel. č. 723 916 559.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/