[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Naučte se číst v ženách[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Všechno kvete, lidé mají spoustu energie, vitality – běhají, jezdí na bruslích atd. Když jsem viděla různé páry, tak se mi vybavil jeden můj  klient, který mi vyprávěl, jak se mu nedaří navázat trvalý vztah.

Chtěl pořádnou změnu a ta se měla týkat jeho osobního života. Moc se mu v této oblasti nedařilo a styděl se. Ani vztah přes seznamky nevydržel. Aktivita mu rozhodně nechyběla. A tak jsem se rozhodla dát právě mužům pár rad.

Jeden tip – nedávno jsem viděla v TV seznamování ve tmě. Bez předsudků – jednoduše nevidíte partnera ani partnerku. Pokud vás zaujme, dáte mu do kapsičky telefonní číslo. Po seznamovací části následuje společenská a uvidíte partnery/partnerky. Podle hlasu můžete začít pátrat po svém „vyvoleném“ nebo jít domů a za pár dnů zavolat a sejít se.

Jak udržet vztahy z pohledu ženy?krasna-zena

Co se nám ženám líbí?

1.) Milujeme romantiku,  svíčky a květiny. Jestliže máte partnerku a občas jí květiny jako pozornost věnujete, určitě jí to potěší. Spíše bych si dala pozor na to, pokud to uděláte po hodně dlouhé době. V tom případě bych byla opatrná. Žena vás může začít podezírat, proč jste to tak najednou udělal. Že byste něco provedl?

2.) Rozdílnost smyslových preferencí.  Častá oblast, ve které vznikají konflikty a nedorozumění. Říká vám partnerka, že ji „slovně“ nevyznáváte lásku? Čeká na vyjádření toho, co k ní cítíte? Zmiňuje se, že ji ani neobejmete tak často, jak by si přála? Potřebuje spíše něžnost z objetí než slovní vyznání. Pak je tady rozdíl ve způsobu vnímání. Ty mě neposloucháš, ani se na mě nepodíváš? To ženy hodně štve, muži se neumějí dívat do očí. Dozvědět se něco o smyslových preferencích by rozhodně bylo užitečné (auditivní – poslouchá slova, kinestetický – potřebuje objetí, pocity a vizuální typ – vidět druhého, obraz).

3.) Pochvalte ji, složte kompliment. Všímáte si, když má vaše partnerka něco nového na sobě? Oblečení, nový účes či líčení? Rozumím, že vám připadá i tak krásná, ale co když se i vám chce ještě více líbit a dává tím najevo, že o sebe pečuje? Důležité je si všimnout správné věci, změny.

4.) Máme rády vůně.  Příjemný pánský parfém dokonale doplňuje kouzlo muže. Představa „vždyť jsem přírodní“ a to jsem hlavně já v létě či navečer, nás moc neokouzlí.

5.) Holení.  Nemáte holení rádi, protože vaše pleť zčervená a vypadáte jako pubertální mladík? Někomu se to líbí, ale je dobré znát partnerku a vědět, zda jí okouzluje vaše hladká a voňavá pleť či drsný severský vzhled.

6.) Věnujte současné partnerce maximální pozornost. Chodíte s novou partnerkou a neustále pomáháte té staré? Radíte jí, protože jste spolu strávili několik let, tak tu pomoc cítíte jako závazek? Myslíte, že to ta současná ocení? Rozhodněte se, které chcete věnovat pozornost. Možná tím trpí obě.

7.) Usmívejte se! Serióznost si nechte do práce či na obchodní jednání. Dejte nám najevo, že se těšíte, a že jste s námi. Zapomeňte na problémy v zaměstnání i na serióznost vzhledu.

8.) Vyslechněte jí, neanalyzujte. Sděluje vám partnerka, co zažila v průběhu dne? Možná se chce jenom vypovídat nebo se ptejte, zda potřebuje poradit. Nejde o zásadní problém, ale o potřebu to někomu sdělit a podělit se o zážitky. O rady či analýzu situace nestojí. Ženy a muži komunikují odlišně.

Znastvana_zenaávěrem:
Jak udržovat vztahy? Těžká rada. Komunikovat společně o svých problémech a podporovat se v těžkých situacích. Povídat si o tom, co se denně událo, prostě se zajímat o aktivity milované osoby. Lidé spolu často žijí, ale nevědí o sobě vůbec nic. Zajímat se o druhé a zjišťovat, zda se v průběhu vztahu něco nezměnilo. Tolerance, důvěra a kompromisy. Pochopit vzájemné rozdílnosti a brát to tak, že nás to může i vzájemně obohatit. Užitečnou pomůckou může být i znalost typologie partnera. Zamilovanost časem zmizí.

Doporučení:
Pečujte o své vztahy podobně, jako pečujete o svoji zahrádku. Dívejte se na ni a pozorujte, co krásného vám na ni roste, zda vám časem nezačíná obrůstat plevelem či dokonce některé kytičky uvadat. Na začátku vztahu je vše perfektní jako z pohádky. Postupem času zjistíme, že je třeba za životnost svazku bojovat. Pokud nebudou oba partneři chtít, nemá cenu někoho přemlouvat a jít svou cestou za štěstím dál sám.

Kaizen - chci změnu. E-book.

Kaizen – chci změnu. E-book.

Doporučujeme kurzy:

Doporučujeme e-book: „Kaizen – chci změnu“, cena 242 Kč vč. DPH. Formát: PDF. Lze si objednat na e-mail: tomaidesova@edux.cz.

O čem je ebook „Kaizen-  chci změnu“?

O úspěšných změnách v životě. „Když zlepšíte něco málo každý den, budou se pravděpodobně dít velké věci. Když zlepšíte svou kondici každý den jen trochu, pak pravděpodobně dosáhnete toho, že se fantasticky zlepšíte. Ne zítra, ani pozítří, ale velký profit se dostaví. Nehledejte velká rychlá zlepšení. Pokoušejte se o malá zlepšení každý den. To je jediná cesta, jak můžete něčeho dosáhnout – a až toho dosáhnete, vydrží to.“ John Wooden, jeden z nejúspěšnějších koučů v historii univerzitního basketbalu

www.kaizen-chci-zmenu.cz

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/