[vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#9cd935″ text_color=“light“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

AKTUALITA

Touha být úžasná[/vc_column_text][divider line_type=“No Line“ custom_height=“10″][/vc_column][vc_column width=“1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“3/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_column_text]Odhalte svůj potenciál! Doba a vztahy se radikálně změnily a staré recepty na to, jak může mít žena úspěch, již neplatí. Nenechte si namluvit, že jen krásní lidé mohou být úspěšní. Podívejte se na své touhy jinýma očima, pobavte se příhodami ze života a nechte se inspirovat osobními příběhy známých žen.

Máme pro všechny ženy špatnou a dobrou zprávu. Špatná zpráva je, že jsou na ně dnes kladeny mnohem vyšší nároky. Krásná dívka nemá automaticky vyhráno jen proto, že je krásná, vzdělaná žena nemá garantovanou dobrou práci jen díky svému vzdělání a úspěšná žena nemá svůj zdar jistý napořád.

Obálka Touha být úžasná v3.inddTa dobrá zpráva je, že ženy mají v současné době mnohem více šancí prožít zajímavý a naplněný život. Již neplatí, že pokud nevypadají tak čarovně, že kvůli nim hudba na plese přestane hrát a muž v kavárně zapomene na svůj notebook, mají smůlu. A už vůbec není pravdou, že nevdají-li se do šestadvaceti, ostrouhají.

Dokonce brzy přestane platit i dogma, že muž nesnese, aby žena vydělávala víc. Žijeme v době svobody a příležitostí pro ženy! Mít úspěch je dnes mnohem víc v našich rukou. Jen si musíme být našich možností vědomi a vyvarovat se chybných rozhodnutí.

Uvědomte si, že finální bilance se dělá až na konci života. A právě teď je ta ideální chvíle začít ji psát v náš prospěch.

Název: Touha být úžasná
Autor:  Frouzová Magdaléna
Ediční řada: Psychologie pro každého
Formát a vazba: B5, V2
Rozsah: 168 stran
Prodejní cena včetně DPH:  249 Kč
ISBN: 978-80-247-5428-4

Grada Publishing, a.s.
U Průhonu 22, 170 00 Praha 7
tel.: 234 264 401-2, fax: 234 264 400
www.grada.cz

Doporučujeme kurzy pro ženy:

Doporučujeme e-book: Kaizen – chci změnu.

Kaizen - chci změnu. E-book.

Kaizen – chci změnu. E-book.

Ebook „Kaizen – chci změnu“ se věnuje se změnám v oblastech práce, vztahů, kariéry, sebevědomí anebo zvýšení prodeje. Najdete ho na webu www.kaizen-chci-zmenu.cz.  E-book je určen všem, kteří pociťují nespokojenost v profesním či osobním životě, chtějí zrealizovat skutečnou změnu a přemýšlet o velkém kroku samostatně a ne ve skupině neznámých lidí. Může být zajímavý i pro ty, co hledají jakousi zkratku k osobnímu rozvoji a úsporu peněz. Využila jsem zkušenosti z výuky, osobních změn, koučování a technik z různých oblastí osobního rozvoje. čtenář určitou dobu s ebookem žije a pracuje. Testuje různé techniky a provádí cvičení. E-book je vhodným doplněním ke kurzu či individuálnímu koučování „Sebekoučování“. Vychází z japonské filozofie Kaizen – malými krůčky k velkým cílům aneb jak měnit úspěšně.

Formát: PDF není zapotřebí čtečka.

Informace ke kurzům: e-mail: info@edux.cz nebo tel.č. 723 916 559. E-book v ceně 242 Kč vč. DPH pro ženy na téma životních změn „Kaizen chci změnu„.

 

.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/4″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“30″][vc_widget_sidebar sidebar_id=“sidebar-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=“full_width_background“ bg_position=“left top“ bg_repeat=“no-repeat“ bg_color=“#ffffff“ text_color=“dark“ text_align=“left“][vc_column width=“1/1″][divider line_type=“No Line“ custom_height=“40″][/vc_column][/vc_row]

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/