Moderní doba miluje kreativitu

Kreativita moderní doba

Slyšíme o ní ze všech stran, kreativita, tvořivost anebo invence zahrnuje schopnosti, které pomáhají skvěle rozvíjet uměleckou, obchodní, vědeckou anebo jinou činnost. Vyznačuje se velkolepou vynalézavostí a způsobuje fascinující inovaci v řešení problémů i v obchodní oblasti. Když spojíte originální a užitečnou radu v jedno, vznikne ta pravá kreativita.

51DF9F8B 80AF 4036 93E4 46C57A7872C7Vidíte to jinak než ostatní?

Nemusí to být vždy na škodu! Vyjeďte ze starých kolejí a určitě se vám to vyplatí. Změna je život. A změna s kapkou tvořivosti je výhra! Zkuste vzdělávací podcasty, které se věnují změnám a kreativitě:)

Stojí před vámi těžký úkol?

Perfektně si ho zmapujte a snažte se mu porozumět. Také je dobré nechat věci na chvíli být, aby se rozležely. Hned najdete nové myšlenky a budete okouzleni svými nápady. Kreativita je také vytrvalost a trpělivost. Životní situace se nedají vždy vyřešit poučkami a nastudovanými postupy.

Zejména, když jste v obchodní či reklamní oblasti se Vám rozhodně bude hodit probudit v sobě kreativní myšlení.

Fantazie vám pomůže

Jsou lidé, kteří hýří tvořivostí, a naopak existují lidé, kteří se drží psaných postupů a pravidel. Dnešní doba hltá kreativní jedince, kteří umí přistupovat k věci s novým a nezvyklým pohledem, který je především zajímavý pro firmy. Člověk, který se drží jen psaných pravidel není pro zaměstnavatele tak cenný, jako jedinec s otevřeným pohledem na svět.

Hýřit energií, vytvářet tím pohodové a zábavné pracovní prostředí, je aktivní přístup k životu. Nemáte tento dar od Boha? Držíte se raději svého osvědčeného postupu? Vyzkoušejte svou kreativitu, rozvíjet a udržovat si pozitivní myšlení. Máte radost, když přijdete v práci s něčím originálním a šéf vás pochválí? Vidíte, buďte tedy častěji kreativní a zvyšte si své sebevědomí i potenciál.

Nechte se inspirovat kreativními technikami a získáte náskok před konkurencíKlic k vasemu uspechu cmarani

Především pracovní a obchodní úsek potřebuje kreativní myšlení a dovednosti. Vedoucí pracovník, zaměstnanec, vědec, trenér, ale i učitel, musí být tvořivý. Všichni tito lidé se musejí držet pravidel, ale zapojit kreativní potenciál je nanejvýš důležité. Máte předsudky vůči řešení problému, který nemá určitý cíl? Držíte se raději směrnic? Dochází Vám někdy slova? Otevřete se novým přístupům a už vám nikdy nedojde dech.

Uplatněte se!

Pracovníci v obchodech se musejí umět dokonale vyjadřovat a ne ze sebe chrlit jen nastudované poučky a podmínky nákupu a prodeje. Pracujete na projektu v týmu? Umíte se spolu dohodnout, anebo závidíte svým kolegům kreativní myšlení, které vám chybí?

Zúčastněte se kurzů, kde si osvojíte základy psychologie a začnete si také věřit. Změníte své postoje a názory v pozitivnějšího ducha. Naučíte se poznávat své skryté energie, abyste je mohli patřičně využít. Poznejte sami sebe a otevřete mysl novým nápadům! Váš postoj nebude negativní, a proto se vaše komunikace vylepší. Už žádné hádky, uštěpačné poznámky a gesta.

Bojíte se nových změn a špatně se přizpůsobujete? Kreativní myšlení vám nabízí změnu jako novu příležitost a posun dopředu! Ne všech změn se musíte bát! Uspějte v dnešní době a poraďte si v každé nepříjemné situaci anebo konfliktu! Dotazy ke kurzům a koučování na tel. č. 723 916 559.

Doporučujeme kurzy:

Přihláška na kurz „Kreativita zvyšování vnímavosti a potenciálu“ na 16.2.2017.

Buďme v kontaktu

 

Novinky EDUX vlevo

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/