Změny v životě nejsou milovány! Samotné slovo změna nebudí velký ohlas. Mnozí lidé ho doslova nesnášejí a velké změny ve svém životě ani nevyhledávají.  Každá změna, ať už soukromá, pracovní, rodinná či zdravotní s sebou nese spoustu stresu a očekávání. Lidé čekají, jak to všechno dopadne, a to je skličuje a nervuje.

Když je láká něco, co by chtěli zkusit, tak se zamýšlejí nad tím, zda to udělat anebo jet ve starých kolejích. Na druhou stranu, když to nevyzkoušejí, pokládají si otázku, co by bylo, kdyby…to je problém mnoha lidí.

Změny v životě

Některé změny jsou ovšem nečekané a neplánované. Proto s sebou přinášejí spoustu deprese a zmatku v životě nejen dospělých, ale i dětí. Nejhorší jsou změny typu rozvodu, rozchodu, výpovědi z práce, přestěhování se do neznámého města, kde nikoho neznáme. Pomoct může workshop nebo individuální koučink či Skype koučink. Rádi Vás nasměřujeme:) 

Kontakt: Ing. Z. Tomaidesová, tel. č. +420 723 916 559. Udělejte si ve všem pořádek!

Změna podle japonské filozofie Kaizen

Změna podle japonské filozofie Kaizen

Začněte pomalu a postupně. Je potřeba začít dělat změny ve svém životě a začít si věřit! Pracovat na zvýšení sebevědomí vede několik cest.

♥ Jak začít se změnou? Zapojte se do PROJEKTU 365! Tip č. 1

Stačí se registrovat vedle článku a stáhnout měsíční pracovní listy. Investujete svůj čas:) Listy budou k dispozici od 9/2021 v nové podobě.

♥ Využijte SKYPE koučink! Tip č. 2

Každý, pokud má vůli, motivaci a nadšení, se to může naučit. Můžete pracovat samostatně nebo s někým, kdo Vás podpoří. V době internetu, která nám mnohé věci usnadňuje, je Skype koučink dokonalým prostředníkem. Ušetříme si čas ztracený cestováním. Pokud váháte je možné domluvit si první Skype schůzku. Tímto způsobem se s koučem poznáte nejlépe a začnete mi věřit. Stačí napsat či zavolat na tel. č. 723 916 559 nebo tomaidesova@edux.cz. Společně objevíme nové a lepší já. Popracujeme na růstu sebevědomí.

Jak jednoduše kreslitJak jednoduše kreslit♥ Změna úhlu pohledu často pomůže. Tip č. 3

Některé změny jsou užitečné a nakonec se projeví jako jedinečné. Vyhazov z práce nemusí být vždycky depresivní. Lidé si stejně najdou lepší a zajímavější zaměstnání a na tíživé období, kterým si prošli, jen mávnou rukou. Lidé procházejí během svého života mnohými změnami, a to ať chtějí či nechtějí. Zkuste si nakreslit svoji vizi. Přítomnost versus budoucnost. Zkuste to s mým workbookem.

Zamýšlí se nad tím, zda ho práce ještě baví, čemu se chce vyhnout a co chce dělat i nadále. Pokud se v práci nudí, nepřináší mu takové uspokojení jako před lety a nevychází se šéfem a kolegy, je třeba odejít. Jak přijdete na to, že potřebujete změnu v zaměstnání? Vlastním sebepoznáním zjistíte, co potřebujete.

♥ Projdete své možnosti a dovednosti. Tip č. 4

Rozhodnete se pro jinou možnost zaměstnání a naplánujete si podrobnosti, kdy se vrhnout do nového zápalu k práci. Jakmile realizujete své cíle s patřičným rozmyslem, přichází jedině úspěch.

♥ Poslouchejte sami sebe. Tip č. 5

Musíme se smířit s tím, že dnešní moderní doba je plná změn, ať už pozitivních či nechtěných. Každá změna má svá úskalí, rizika a boje. Člověk, který se chce změnit ve svém přístupu k okolí a rodině, se musí naučit komunikovat, přijímat kritiku a naučit se naslouchat. Prvním krokem je jistě sebepoznání. Přistupovat ke své změně pozitivně je také důležité. Můžete jít na workshop nebo jakoukoliv vzdělávací akci, kde potkáte podobně naladěné lidi.

♥ Věřit si v každé situaci. Tip č. 6

Pevná vůle je kamarád změny v podobě diet, cvičení, stravovacích návyků, odvykání kouření a nadměrné pití alkoholu. Kdo si nevěří a nevydrží až do konce své závislosti, nikdy se nevyléčí a může to zkoušet, kolikrát chce. Mluvit o změně jen nestačí. Je třeba ji realizovat a žít podle ní. Pokud je člověk nespokojen, měl by jít za svým snem a změnit se.

Měl by také vědět, kdy je na změnu čas, ať už v partnerském vztahu či pracovním. Lidé, kteří se bojí procházet velkými změnami sami, se mohou obrátit na odborníky, kteří jim z jejich zdánlivě bezvýchodné situace pomohou a otevřou oči.

Kaizen - chci změnu a bonusové materiály

Kaizen – chci změnu a bonusové materiály

Zvedněte se a začněte uskutečňovat první změny v životě

Využijte individuální koučování, jděte do rozvojových workshopů, kde získáte energii pro změny a stejně naladěné lidi nebo si zakupte e-book „Kaizen – chci změnu“ a realizujte změnu v životě, ale i v práci postupně v klidu domova. Následně můžete využít konzultaci či koučink po vypracování cvičení.

Kontakt: Ing. Z. Tomaidesová, tel. č. +420 723 916 559

Doporučujeme pro osobní rozvoj:
Kaizen – chci změnu. Ebook věnovaný změnám v ceně 250 Kč

Koupit

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/