Sebekoučink aneb jak aktivovat své síly

Pokud chci v životě něco dokázat, musím si věřit!

Každá správná žena musí zvládat několik věcí najednou. A je zajímavé, že to od ní také její partner očekává a požaduje. Z toho plyne, že má za celý den moc práce, a proto je velice důležité si ji rozvrhnout podle obrazu svého. Od rána začíná maraton s dětmi, s vlastní vizáží, pracovním zatížením, vařením, uklízením, péčí o domácnost, manžela a děti. Celý den je jeden velký úkol za úkolem.Sebekoučink pro ženy

Třeba sebekoučink může být dobrým způsobem, jak změnit postoje a změnit pohled na svět okolo. Někdy se problémy a povinnosti zbytečně zveličují, stačí si je jen dokonale naplánovat. Každá z nás si říká, jak to vlastně zvládnu? Čas nesmí být váš nepřítel.

„Je zvláštní paradox, že teprve když přijmu sebe sama takového, jaký jsem, můžu se změnit.“, Carl Rogers

Sebekoučink – cesta k osobnímu růstu

Muži se ženám ukazují, že dělají z mouchy velblouda, ale co by byli bez nich? Děti, domácnost a práce, to je na jejich bedrech. Vysoké nároky jsou pro ženy tíživé a hledají útěchu u svých partnerů. To je špatně. Ženy si nesmí svým mužům stěžovat a ukázat své slabosti a bezmocnost! Pokud se chcete žena rozvíjet formou sebekoučování – sama, může si pro začátek najít svého kouče.

Sebekoučink - e-book Kaizen - chci změnuKaždý úspěch vede přes pevnou vůli, zásady a to hlavní je, že si musíte věřit! Moderní doba nabízí metody koučování. Kouč/coach je spojenec, nestranný poradce, který pomáhá dosáhnout senzačních výsledků rychleji a efektivněji, v práci, na domácí půdě i partnerském vztahu. Posunuje věci dopředu a snaží se člověka měnit k lepšímu, úspěšnějšímu a plnému energie. Zvyšuje sebevědomí a dodává odvahu změnit se podle svých představ. Využít můžete osobní setkání či Skype koučink, který Vám šetří čas a peníze. Jak funguje? Podívejte se na video.

Existují stovky cvičení, tipů a příkladů, které pomáhají k vnitřní rovnováze ženy. Zkuste sledovat Youtube kanál  – Jak nastartovat změnu? Chcete být sebevědomá a nechcete podléhat zbytečným emocím? Obraťte se na koučku, která poukáže na to, co děláte špatně a měly byste se tedy změnit a podpoří vás v tom, co děláte na jedničku.

Sebekoučink  – prosaďte se v tom, co vás baví

Sebekoučink - pomocí e-booku Kaizen - chci změnu

Aktualizované vydání Kaizen – chci změnu

Ženy se chtějí prosadit nejen jako matky a milující manželky, které zvládají domácnost a potřeby své rodiny. Dříve to bylo dostačující, ale dnes se chce žena uplatnit rovnocenně jako muž. Je jisté, že ženy mají mnohem aktivnější přístup k práci, než muži. Dokážou naslouchat a lépe komunikovat.

Velkým pomocníkem je asertivní chování, které dovede každou ženu k vysněnému povolání a spokojenému životu. Skvělým tipem je také motivace a představa o tom, jaká to bude sláva, když se vytyčený úkol povede! Ovládat své emoce není snadné a praktickými cvičeními a tréninkem, to jistě dokážeme!

Posílit svou sebedůvěru, naučit se naslouchat potřebám druhých, zvládat kritiku manžela, šéfa, dětí i přátel na úrovni bez zlosti a křiku, analyzovat své problémy v klidu a naučit se říkat ne, to je pro duševní rozvoj velmi důležité.

Sebekoučink - změna s e-bookem kaizen

Jak začít žít jinak

Sebekoučink  – změňte pohled na sebe

Napište si na papír své vlastnosti, které vás charakterizují a doplňte je těmi vlastnosti, které byste chtěla oplývat. Najdete řešení svého problému. Přijďte na setkání „Večery se Zdenkou“ s dalšími ženami a získáte inspiraci, nové poznatky a tipy pro rozvoj i seznámit se s dalšími podobně nastavenými ženami. Probíhají 1 x měsíčne.

Kurz „Sebekoučink“ je určen pro všechny, kteří chtějí změnit své postoje a prahnou po tom, dostat svůj život ve stresových situacích pod kontrolu. Naučit se pracovat se svými emocemi a postojem, sebevědomě se  vyjadřovat, ptát se sama sebe na důvody – co mi brání v tom a v tom a cítit okolní svět svými smysly. Začít s kurzy sebepoznání či sebekoučování, zdokonalovat se, dosáhnout vysněných cílů a pokračovat odbornou literaturou, to je krok správným směrem.

Uvažujete o koučování či sebekoučink? Můžete na začátek využít i Skype koučink. Doporučujeme knihu na téma „Sebekoučink pro ženy“ od nakladatelství Portál.

Potřebujete se poradit, jak na to? Zavolejte na tel. č. 723 916 559. 

Vybíráme kurzy pro Vás:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/