Změň sám sebe – kreativita a tvořivost

Nervozita, roztěkanost, zbrklost, strach, vyhýbání se problémům, nezvládání životních a pracovních situací; stereotyp, nuda, nezájem, pokles energie… Každý zná tyto negativní pocity, problém však nastává ve chvíli, kdy v našem životě začínají převládat nad těmi pozitivními. V té chvíli by se každý měl zarazit a uvědomit si, co dělá špatně.

Jak překonávat problémy? Zkuste kreativitu

Řešení je někdy hodně blízko, a tím je jedno slůvko KREATIVITA. Avšak tento pojem za sebou skrývá mnohem víc, než si většina z nás dovede představit. Naučme se ji proto rozvíjet, používat a díky ní překonávat problémy.

Poté se nám výše uvedená zvýrazněná slova změní na: nadšení, těšení se, klid, schopnost a chuť čelit a řešit komplikace, nové podhledy na věc, příliv nové energie, zábava, různorodost, otevření se novým obzorům…

Co je to kreativita?

Jde o zvláštní soubor schopností, které umožňují tvůrčí činnost. Projevuje se vynalézavosti, vznikem něčeho nového, nových hodnot, popř. přispívá k tvůrčímu řešení problémů. Kreativita je každému člověku vlastní, mají ji mladí i staří, muži i ženy, prodavačka i designér, rozdíl je jen v tom, jak ji kdo pěstuje a využívá. Hledáte inspiraci? Využijte videa – Jak nastartovat změnu na Youtube kanálu.

“ Jít vpřed znamená mít co nabídnout. Tvůrčí člověk by měl mít vždy před sebou vizi. Umění jít vpřed není ničím jiným, než stále překračovat svůj stín.“

Získejme odvahu něco změnit, něco se naučit. Naučme se pracovat se sebou samým. Buďme úspěšnými. Buďme kreativními.

Kurz „Kreativita – zvyšování potenciálu a vnímavosti“ je určen pro vedoucí pracovníky, pracovní týmy, obchodní a konzultanty, interní trenéry a kouče, kteří se naučí kreativní techniky a využijí k tomu taky techniky Neurolingvistického programování. Díky tréninku koučové a trenéři oživují výuky, více se zaměřují na to, co chtějí aby si účastníci z kurzů odnesli, ne na přípravu samotného obsahu školení. Zároveň zjišťují, že i hrou se lze učit a rozvíjet. Obchodnící nalézají nové a netradiční přístupu, kde hledat a nacházet zákazníky.

„Učme lidi tak, aby o tom nevěděli.“ Dále Garnegie

Kurz zaměřený na kreativitu a tvořivost přináší inspiraci, chuť se učit, poznatky z psychologie, také se účastníkům dostává sebepoznání a zvyšuje se jim sebevědomí. Pracuje se s celistvou osobností. Prohlubuje se budování vztahů s jinými lidmi, proměňují se negativní postoje na pozitivní. Více informací najděte přímo u kurzu.

Dotazy k přípravě firemního tréninku či vytvoření individuálního kurzu na tel. č. 723 916 559 nebo zašlete e-mail: info@edux.cz. Podívejte se na GLOSÁŘ pojmů z výuky. Přečtěte si vybrané články z blogu osobního rozvoje „Chci změnu„.

Doporučujeme kurzy pro veřejnost:

Firemní kurzy – témata.

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/