Konference o podnikání a mikrofinancování – Praha, 25. září 2014

DO PRAHY SE  JIŽ PODRUHÉ SJEDOU ODBORNÍCI NA MIKROFINANCOVÁNÍ A START-UPY PRAHA – (C2C Solution Group cats2cats pořádá ve spolupráci s CZECH TOP 100).

Debatovat o možnostech podpory začínajících podnikatelů a konceptu mikroúvěrů pro menší podnikatelské záměry přijedou do Prahy diskutovat odborníci z Evropy i ze zemí třetího světa.

Společně se zástupci korporátního sektoru, veřejné správy i neziskových organizací a účastníky konference budou hledat způsob, jak nejlépe podporovat v Česku nové a kreativní nápady. Celá akce se uskuteční pod názvem EOED Prague – Konference o podnikání a mikrofinancování dne 25. září 2014.

Budoucí podnikatelé i malé podnikatelské nápady tvoří opozici k trhu přesycenému masovou produkcí, opozici ke globálnímu pracovnímu trhu, jehož potřeby nedokážou velké, nadnárodní firmy dlouhodobě uspokojovat. Existují ale lidé, kteří mají nápady a jsou ochotni riskovat a vytvářet tak nové pracovní pozice. Koncept mikrofinancování a podpory startup projektů pomáhá rovnému přístupu k finančním zdrojům a k udržitelnému rozvoji založeném na sdílení, zkušenostmi a znalostmi již objevených a úspěšných, cest.“, popisuje Petra Kubálková, ředitelka C2C Solution Group, co ji inspirovalo k uspořádání již druhého ročníku  této specifické konference.

Investice a podpora začínajících podnikatelů a podnikatelek je považována za dobrou investicí do budoucna a také klíčovou součást konceptu společenské odpovědnosti. Zároveň má potenciál ve snižování nákladů na sociální systém.  Podle údajů MPO  za poslední rok přibylo velké množství žen, které se pustily do podnikání. Ministerstvo průmyslu eviduje 10 662 nových podnikatelek. V celkovém počtu podnikatelů ale dvoutřetinově převažují muži. Příběhy podnikatelek přinášíme v rámci konference v projektu WOMEN UP!  Za společnost EDUX, s.r.o se zúčastní akce Ing. Z. Tomaidesová – profil.

Kontakt: Petra Kubálková – ředitelka C2C Solution Group, mobil: +420 777 287 405
E-mail:    kubalkova.solutions@gmail.com

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/