Proč je někdo úspěšný a někdo ne?

Jistě si občas kladete otázku, proč je někdo úspěšný a jiný ne. Není to proto, že by jedni podváděli a druzí byli ctnostní, jak zní jedna z odpovědí neúspěšných. Ani z toho důvodu, že někdo má štěstí a jinému se ho nedostává.

Kde je tedy příčina neúspěchu?

Vydáme-li se na nedělní výlet, obvykle se dobře připravíme. Dohodneme se, kam pojedeme, vezmeme si mapy a průvodce. Kupodivu se ale ke své životní cestě, která je jistě důležitější než jednodenní túra, stavíme mnohem méně zodpovědně.

Najednou jako bychom nepotřebovali cíl, jako by nám k ničemu nebyly podrobné mapy. Necháváme život plynout a spoléháme se na to, že občasné zásahy spojené se štěstím z nás učiní úspěšné lidi. Nevěříte?

Podívejte se, kolik lidí sází sportku v naději, že na ně také jednou dojde. Nemáme-li ovšem cíl, nevíme, kam jít, a nemůžeme ani s ničím poměřovat svůj úspěch. Vše se stává věcí náhody a počáteční ambice se rozpustí v každodennosti.

Cílem workshopu zaměřeného na osobní rozvoj „Cesta k úspěchu“ (15.12.2015)  je naučit vás naplánovat a řídit vlastní úspěch. K tomu je třeba umět stanovovat cíle, zafixovat je ve své mysli a pracovat se odpovídajícími zákonitostmi. Zjistíte, že jsou nám všem společné určité hodnoty a využijete jich ke své motivaci. Seznámíte se s filozofií Kaizen. Možnost zakoupení e-booku na téma „Kaizen – chci změnu“ v ceně 200 Kč.

Infoebook kaizen chci zmenurmace: Ing. Z. Tomaidesová, e-mail: info@edux.cz.

Koupit

Dozvíte se, jak se poprat s problémy a v čem vám pomůže pozitivní myšlení. Podíváme se také na bariéry tvořivého myšlení, protože základem úspěchu jsou nové nápady a přístupy, a přidáme k nim praktické nástroje.

Na workshopu budete mít možnost mnoho věcí promyslet, vyzkoušet a příště konzultovat. Tento typ kurzu pro veřejnost opakujeme cca jednou za rok podle zájmu, formou individuální výuky či jako firemní kurz.

Závěrečný citát:Jak jednoduše na sketchnoting

Když zlepšíte něco málo každý den, budou se pravděpodobně dít velké věci. Když zlepšíte svou kondici každý den jen trochu, pak pravděpodobně dosáhnete toho, že se fantasticky zlepšíte. Ne zítra, ani pozitří, ale velký profit se dostaví. Nehledjte velká rychlá zlepšení. Pokoušejte se o malá zlepšení každý den. To je jediná cesta, jak můžete něčeho dosáhnout – a až toho dosáhnete, vydrží to.“, John Wooden, jeden z neúspěšnějších koučů v historii univerzitního basketbalu.

Doporučujeme workbooky pro relax i originální prezentace:

 

Odebírání novinek

Nejsme spam! Další informace najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů. Po přihlášení se podívejte se i do složky hromadná nebo Spam. Děkujeme

DEJTE SI ODBĚR. ZÍSKEJTE WORKBOOK A TIPY ZDARMA!

Inspirace, akce a tipy do schránky 2-3 x měsíčně.

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich https://edux.cz/obchodni-podminky/ zásadách ochrany osobních údajů https://edux.cz/obchodni-podminky/